Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Από την υπερθέρμανση του πλανήτη οφείλεται για την χαμηλότερη θερμοκρασία στο Κατάρ;

Σχόλιο ιστολογίου:
πολύ παραμύθι φάγαμε με την προπαγάνδα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία πλέον δεν πείθει και άλλαξε ονομασία σε κλιματική αλλαγή, για να συνεχίσουν την παράλογη και αναίτια φορολόγηση για το σώσιμο του πλανήτη.

Η χαμηλότερη θερμοκρασία στην ιστορία του Κατάρ μόλις καταγράφηκε: Στους 1,5 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

QATAR WEATHER

Την χαμηλότερη θερμοκρασία στην ιστορία της χώρας, τους 1,5 βαθμούς Κελσίου, κατέγραψε νωρίς το πρωί ο μετεωρολογικός σταθμός του Κατάρ.
Στο ανεξάρτητο αυτό εμιράτο της Μέσης Ανατολής επικρατούν πολύ ψηλές θερμοκρασίες και υγρασία ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε αντίθεση οι χειμώνες είναι ήπιοι, με ελάχιστη βροχόπτωση. Δυνατοί άνεμοι και αμμοθύελλες είναι συνηθισμένο φαινόμενο καθώς και εκτυφλωτικός ήλιος.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Κατάρ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση λέγοντας ότι το κύμα ψύχους είναι αποτέλεσμα του πεδίου υψηλών πιέσεων και των ψυχρών αέριων μαζών κοντά σε περιοχές της χώρας.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)