Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να «κόψουν» τα social media παρά το τσιγάρο το 2017

 WOMAN SMARTPHONE SMOKINGΕσείς τι στόχο βάλατε για την φετινή χρονιά; Nα κόψετε το τσιγάρο; Να τρώτε πιο σωστά; Να γυμνάζεστε; Ή να σταματήσετε να ασχολείστε τόσο με τα social media; Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, τότε δεν είστε οι μόνοι, αφού πρόσφατη έρευνα που έγινε από το Bidvine.com στην Μεγάλη Βρετανία, διαπίστωσε ότι 10% των συμμετεχόντων σχεδίαζαν να κόψουν τα social media την φετινή χρονιά, σε σύγκριση με το 8% που θέλει να κόψω το κάπνισμα.


Πρόσφατη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι καθοριστικά για την ψυχική υγεία και την ζωή του ατόμου. Συγκεκριμένα, η έρευνα διαπίστωσε ότι η υπερβολική χρήση του Facebook μπορεί να «επηρεάσει αρνητικά την συναισθηματική υγεία και την ευχαρίστηση που βιώνει κανείς στην ζωή του».
Η ίδια έρευνα, ανέφερε ότι υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιηθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θετικό τρόπο. 

huffingtonpost.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)