Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ΤΟΥΡΚΟΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ REINA: «ΙΔΟΥ ΤΑ… ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ»!!!


4444 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παρ’ όλο που η Τουρκία για άλλη μια φορά βάφτηκε στο αίμα μιας τρομοκρατικής εν ψυχρώ επίθεσης, πολλοί Τούρκοι είδαν με… ευχαρίστηση το μακελειό της Reına, καθώς το απέδωσε σε θεια τιμωρία για την μεγάλη αμαρτία να γιορτάσουν την πρωτοχρονιά που είναι μια γιορτή των απίστων.
Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα για την σφαγή της Reina στο διαδίχτυο από πολλούς Τούρκους, που επικρότησαν την σφαγή με διάφορα επικριτικά σχόλια κατά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που θεωρείται ύβρις για τον Αλλάχ των μουσουλμάνων.

 Μάλιστα σε ένα από αυτά τα ειρωνικά σχόλια ένα επαρχιακός δικαστής από την
Κιουτάχεια σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο την τραγωδία που στοίχησε στην ζωή σε 39 ανθρώπους ενώ κάποιοι άλλοι χαροπαλεύουν, γράφοντας πως… «αυτά είναι τα δώρα του Αι Βασίλη έτσι δεν είναι ?» Τις επικρίσεις των σχολίων προκάλεσε και η κατανάλωση του αλκοόλ και της μπύρας στην εορταστική ατμόσφαιρα της Πρωτοχρονιάς, που είναι επίσης μεγάλη αμαρτία για το Ισλάμ.
Ο Ερντογάν τώρα αποκομίζει τους καρπούς της ισλαμοποιητικής του πολιτικής όλα αυτά χρόνια, καθώς και της στήριξης που έδωσε με όλα τα μέσα στους Τζιχαντιστές που δημιούργησαν πολλούς και ισχυρούς πυρήνες μέσα στην χώρα του.
Οι περισσότεροι παρατηρητές εκτιμούν πως αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί με το αίμα να ρέει στους δρόμους των τουρκικών πόλεων με όλες τις συνέπειες αυτής της εξέλιξης, ενώ η χώρα μπήκε σε πολύ κρίσιμη πολιτική χρονιά με την συνταγματική μεταρρύθμιση καθώς ο Ερντογάν επιδιώκει να γίνει ο απόλυτος άρχοντας σε μια αιματοβαμμένη και… άκρως επικίνδυνη για εμάς την Ελλάδα, χώρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΚΑΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)