Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα Μέισον: Η γερμανική ελίτ θέλει Grexit τον ερχόμενο Ιούλιο

Βόμβα Μέισον: Η γερμανική ελίτ θέλει Grexit τον ερχόμενο ΙούλιοΤη δυσοίωνη εκτίμηση ότι η γερμανική ελίτ προετοιμάζεται για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη τον ερχόμενο Ιούλιο κάνει ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πολ Μέισον σε σειρά αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Αν και το βασικό θέμα των tweets του Μέισον είναι το Brexit και η στάση που θα πρέπει να κρατήσει το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας και ο ηγέτης του, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο δημοσιογράφος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «η γερμανική ελίτ ετοιμάζεται να επιβάλλει Grexit τον Ιούλιο», προσθέτοντας παρακάτω ότι οι Εργατικοί δεν θα πρέπει να γίνουν το «κόμμα των Βρυξελλών/Φρανκφούρτης» δεδομένης της «μεγάλης πιθανότητας κατάρρευσης του ευρώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέισον δεν εξηγεί γιατί προβλέπει ότι το Grexit θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο, παρά τις ερωτήσεις άλλων χρηστών του Twitter.

tribune.gr

Σχόλιο ιστολογίου:
αν το θέλει η Γερμανική ελίτ, σίγουρα δεν θα είναι για το καλό μας, ας ετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα χωρίς καμία προετοιμασία θα είναι η θανατική καταδίκη της χώρας.