Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Φωτορεπορτάζ από την χθεσινή συγκέντρωση ΕΝΑΝΤΙΑ στον Εποικισμό και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Θα ακολουθήσει βίντεο με τις ομιλίες,  από την απολύτως πετυχημένη σημερινή ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στον εποικισμό και της ισλαμοποίηση της Ελλάδος.


Συγκέντρωση που έγινε στους -12 βαθμούς!!
Ώρα 11:30 πμ. Συναγωνιστές ανοίγουν το πανό του Ιερού Λόχου. Προσέξτε τον πάγο στο οδόστρωμα!


Εύγε σε όλους τους συναγωνιστές που παραβρέθηκαν!

Από τις 9 το πρωί και παρά το δριμύ ψύχος, ομάδες περιφρούρησης είχαν καταλάβει όλα τα κεντρικά σημεία -διόδους- προς το Ωραιόκαστρο, για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη διέλευση στον χώρο της συγκέντρωσης.
Συναγωνιστές έχουν καταλάβει όλες τις εισόδους-εξόδους.

Ομοίως εξ αρχής διασφαλίστηκε ο δρόμος μπροστά από τα γραφεία της
Πατριωτικής :


Εκφοβισμός 1ος:
Σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, "άγνωστοι" έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο της οικοδομής όπου στεγάζονται τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου:(πηγή φωτογραφιών oraiokastro24)

 

Παραδόξως ... η είδηση έπαιξε ΑΜΕΣΩΣ σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ (αντιλαμβάνεστε γιατί ..)


Τα περισσότερα πήραν την είδηση από την κρατική ΕΡΤ (!):
Αυτήν την ώρα άτομα, περίπου 150 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικούχώρου πραγματοποιούν πορεία στην πορεία του συλλόγου Ιερού Λόχου 2012 αντιδρώντας στην πορεία του συλλόγου Ιερός Λόχος 2012.  "πορεία στην πορεία .... αντιδρώντας στην πορεία"
Ναι, ΕΜΕΙΣ τους πληρώνουμε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ!!!

Εκφοβισμός 2ος:

Μόλις καμιά 50αριά αναρχοάπλυτοι μαζεύτηκαν τελικά, παρά τα άφθονα καλέσματα αναρχικών ομάδων,  παριστάνοντας ότι κάνουν αντισυγκέντρωση(!) στο κέντρο της πόλης!  Κατάφεραν τελικά να περπατήσουν από την Αριστοτέλους μέχρι την Καμάρα(!!!) όπου και διαλύθηκαν αμέσως!!!  Πολικές θερμοκρασίες, δεν είναι καιρός για "επαναστάσεις"!!! Φυσικά τους πρόβαλαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ!

Εμείς θα προειδοποιήσουμε τους "επαναστάτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά", ότι για κακή τους τύχη το Ωραιόκαστρο δεν έχει πολλές εξόδους διαφυγής. "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη" όπως λέει ο λαός. Που θα πάει!
Την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 
έδωσαν από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου που παρά τις πολικές θερμοκρασίες περιφρούρησαν αποτελεσματικά την περιοχή και πλαισίωσαν μαζικά την εκδήλωση.

"ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ
ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ"

(το πανό της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου)


Με εξαίρεση ένα τοπικό ΜΜΕ (δείτε εδώ), 

ΚΑΝΕΝΑ άλλο ΜΜΕ δεν πρόβαλε την εκδήλωση. 

Μπράβο λογική! Προβάλουν την ανύπαρκτη αντισυγκέντρωση και ΟΧΙ την συγκέντρωση!
Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να αντιληφθούμε τι τρέμει το σύστημα.Η συγκέντρωση διήρκεσε πάνω από 1μιση ώρα ενώ οι ομιλίες συνοδευόταν από αγωνιστικά συνθήματα (θα πάρετε προσεχώς μια γεύση από την δυναμική ατμόσφαιρα που επικρατούσε, μέσα από το βίντεο που θα ετοιμαστεί).

Στη συγκέντρωση, διαβάστηκαν χαιρετισμοί από τα αδέρφια μας από Κύπρο (Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα) και Βόρειο Ήπειρο (ΕΣΒΗ 1914). 

Προηγήθηκε η παρακάτω ενημέρωση:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8/1/2017, 10 ΠΜ
Η σημερινή μας συγκέντρωση μας θα γίνει στις 12 μμ, στο ηρωικό ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Θεσσαλονίκης.

Εκεί που οι Έλληνες βγήκαν μόνοι τους στον δρόμο και αντέδρασαν αυθόρμητα στην ισλαμοποίηση και τον εποικισμό της περιοχής τους.

Ωραιόκαστρο: ΣΥΜΒΟΛΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ σε όλη την Ελλάδα!

Ενώνουμε σήμερα την φωνή μας με την "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" και με τους πατριωτικούς φορείς που στηρίζουν την εκδήλωση.

Όλοι ξεκινάμε ΑΜΕΣΑ για το Ωραιόκαστρο, οδός Λεωφ. Δημοκρατίας 31 (δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς, στον πιο κεντρικό εμπορικό δρόμο του Ωραιοκάστρου, κάτω από τα γραφεία της Πατριωτικής Ένωσης!)

Συναγωνιστές (με ελληνικές σημαίες) έχουν εδώ και ώρα καταλάβει τον χώρο και σας περιμένουν.


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


ierosloxos2012.blogspot