Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Επιτέλους,άρχισαν οι δίκες των δοσίλογων πρωθυπουργών,καταστροφέων του κράτους και του Ελληνικού λαού

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ΠΡΩΤΟΣ στις 19 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπανδρέου για απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού, αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες για κάποιες προεκλογικές του εξαγγελίες το 2009, όπως αυτή με τα «λεφτά υπάρχουν» και άλλες, με τις οποίες κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους!
    
     Μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι; Αν ναι, βρήκατε με τη μία, ποιος Πρωθυπουργός θα είναι ο επόμενος που ΘΑ ΣΥΡΘΕΙ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!     
     Ωστόσο, τον πρώην πρωθυπουργό ΓΑΠ έστειλε στα δικαστήρια μετά από μήνυσή του ο απόστρατος πλωτάρχης του ναυτικού Παναγιώτης Σταμάτης και μπράβο του, ο οποίος ζητά να του καταβληθούν 260.000 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που του προκάλεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και για την παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς του λόγω των προεκλογικών εξαγγελιών του, οι οποίες ουδέποτε τηρήθηκαν.
    
     Παράλληλα, η αγωγή του πρώην πλωτάρχη κατά του πρώην πρωθυπουργού στηρίζεται και στη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα, ο κ. Σταμάτης καταλογίζει στον πρώην πρωθυπουργό τα αδικήματα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, της εξαπάτησης των εκλογέων και της διασποράς ψευδών ειδήσεων, κατηγορίες οι οποίες επισύρουν ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως και ισόβια κάθειρξη!
    
     Ο κ. Παπανδρέου δικάζεται χωρίς να ζητηθεί από τη Βουλή η άρση της ασυλίας του, καθώς το διάστημα κατά το οποίο πραγματοποίησε τις χειμαρρώδεις προεκλογικές εξαγγελίες του δεν είχε τη βουλευτική ιδιότητα, αφού η Βουλή είχε διαλυθεί και ήταν απλώς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    
     Παράλληλα, υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πληθώρα σημαντικών παροχών που δεν υλοποίησε ποτέ, αντιθέτως εξαπάτησε τον λαό ο οποίος έχασε τις περιουσίες του, πλέον του ότι χιλιάδες πολίτες έχασαν ακόμα και τη ζωή τους καθώς καταστράφηκαν, είτε αυτοκτονώντας είτε από παθολογικά αίτια προξενηθέντα από την καταστροφή που υπέστησαν με υπεύθυνο αυτόν και τις πράξεις του!
    
     Ειλικρινά πιστέψτε, ότι αξίζει όλοι να διαβάσουμε το κατηγορητήριο αυτής της μήνυσης και θέλω να πιστεύω ως ένας Έλληνας πολίτης μεταξύ όλων των άλλων θιγέντων εκατομμυρίων πολιτών της χώρας μας, ότι, ο κ. Παπανδρέου θα εισπράξει αυτό που του αξίζει ως δοσίλογος και προδότης, υπεύθυνος της καταστροφής του κράτους και του λαού!!!
   
     Και το μετέωρο ερώτημα που περιίπταται από προχθές!        
     Γιατί η κα. Γεννηματά του άνοιξε την πόρτα και τον έβαλε υπό τη σκέπη του κόμματος λίγες ημέρες πριν της δίκης του;   
     Αδέλφια, έως που θα φτάσει αυτή η ξεδιαντροπιά τους και σε ποιους νομίζουν πλέον ότι απευθύνονται;
    
     Κυρία Γεννηματά, κάνατε το μεγαλύτερο ατόπημα της καριέρας σας κι αυτό θα το διαπιστώσετε σύντομα! ΝΤΡΟΠΗ για σας και το κόμμα σας, δυστυχώς δεν τιμάτε τον πατέρα σας και πάλι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!                                              
    
     Ωστόσο, ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων να απαντήσει δια της απόφασης της και σε σας, όπως και σ' αυτόν τον διεθνή γυρολόγο βολεμένο και ανάλγητο ανθέλληνα, έναν καταστροφέα και προδότη της χώρας του, πληρώνοντας τον όπως του αξίζει!!!!!!
                                             
 
Υ.Γ. Και προς τους Δικαστές μας: Δύναμη και καλή αρχή να καθαρίσετε την κόπρο του Αυγεία! Ο Ελληνικός λαός στηρίζεται πάνω σας!!!
 
Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα
Παράλληλα, υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για έναν χρόνο, ενώ απέκλεισε νέα φορολογικά βάρη στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα και αύξηση της φορολογίας των επιχειρήσεων κ.λπ.

Ο ίδιος ο απόστρατος αξιωματικός εξαπατήθηκε, όπως ισχυρίζεται, καθότι αν και ψηφοφόρος της Ν.Δ. παρασύρθηκε από τις προεκλογικές υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου για μια αξιοπρεπή διαβίωση έναντι του κ. Κώστα Καραμανλή που πάγωσε τους μισθούς και τις συντάξεις.

Από το 2009, συνεχίζει ο πλωτάρχης στη μήνυσή του, «σταδιακά μειώθηκαν τα εισοδήματά μου, δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω τα δάνειά μου και περιήλθα στην κατάσταση της αναξιοπρεπούς και εξευτελιστικής διαβίωσης, γεγονός ατιμωτικό για έναν άνθρωπο και δη ανώτερο αξιωματικό». «Αμέσως μετά τις εκλογές και αφού έγινε πρωθυπουργός, έκανε τα εντελώς αντίθετα από εκείνα που υποσχέθηκε», αναφέρεται στη μήνυση, και για να δικαιο­λογήσει «την καταφανή εξαπάτηση των ψηφοφόρων ισχυρίστηκε ότι δήθεν αγνοούσε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας, κάτι που είναι ηλίου φαεινότερο ότι ψεύδεται».

Επιπρόσθετα, ψεύδεται ο κ. Παπανδρέου, κατά τον μηνυτή, καθώς:

«1) ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Στάινμαϊερ τον είχε ενημερώσει για τα οικονομικά της Ελλάδας, 2) ο επίτροπος της Ε.Ε. Xοακίν Αλμούνια έχει δηλώσει ότι τον είχε ενημερώσει πολύ πριν τις εκλογές του 2009 για την οικονομική θέση της χώρας μας, και 3) ο πρώην διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος -κατά δήλωσή του- τον είχε ενημερώσει επί των οικονομικών. Ομως, σε προγενέστερο χρόνο ο κ. Παπανδρέου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Στέλιο Κούλογλου και είχε πει ότι “όποια χώρα έχει καταφύγει στο ΔΝΤ καταστράφηκε και ο λαός εξαθλιώθηκε”, ενώ σε συνέντευξή του ο Στρος-Καν είχε τονίσει ότι “ο κ. Παπανδρέου συζητούσε μαζί του υπογείως για το πώς θα υπαχθεί η Ελλάδα στο ΔΝΤ”». Παρ’ όλα αυτά, μετά την εκλογική του νίκη το 2009, ο πρώην πρωθυπουργός προσέφυγε στο ΔΝΤ με τα γνωστά αποτελέσματα, υπογραμμίζει ο κ. Σταμάτης. Ετσι, μετά την εξαπάτηση των εκλογέων και την ανάληψη της εξουσίας «διαμέσου του σφετερισμού της ιδιότητάς του, ως όργανο του κράτους», ο κ. Παπανδρέου οδήγησε τον ελληνικό λαό «στις ξένες οικονομικές δυνάμεις και στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας».

Τι απαντά στο κατηγορητήριο ο Παπανδρέου

Γελοία χαρακτηρίζει την δίκη του στις 19 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπανδρέου τον οποίο έχει μηνύσει πολίτης για τη φράση του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ «λεφτά υπάρχουν».

Σε ανακοίνωσή του το Κίνημα επιτίθεται κατά πάντων: Δημοσιογράφων, επικοινωνιολόγων και μηχανισμών ενώ εμπλέκει και τον Αρτέμη Σώρρα!

Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου:

Κάθε καιροσκόπος που χρησιμοποίησε την κομμένη φράση για ιδιοτελείς και κομματικούς σκοπούς, έβαλε το λιθαράκι του στη φαιδρότητα της δίκης της 19ης Ιανουαρίου.

Μία ακόμα για εμάς – δεν μας φοβίζει. Για τη χώρα, όμως, είναι ένα ακόμα σκαλί προς τα κάτω. Τα λιθαράκια είναι πολλά, όσα και τα θέματα που αντιμετωπίστηκαν καιροσκοπικά και απειλούν πλέον καθολικά την τύχη της χώρας και των πολιτών.

Τα ψέμματα και οι μισές αλήθειες, οδηγούν μόνο σε αδιέξοδα, όπως κι αν βαφτιστούν από καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους, επικοινωνιολόγους και λοιπούς μετέχοντες του πελατειακού κράτους και των μηχανισμών προσοδοφορίας τους.

Όλα αυτά, αποτελούν μέρος μόνον της κρίσης του πολιτικού συστήματος, που επιτρέπει σε κάποιους να καλλιεργούν κλίμα εναντίον των πολιτικών γενικά, αλλά ειδικότερα, να μεταφέρουν όλες τις ευθύνες στα κατασκευασμένα «εξιλαστήρια θύματα» της κρίσης.

Έτσι όμως, βολεύονται πολλοί – από τους υπαίτιους της κρίσης, τη Νέα Δημοκρατία, μέχρι τους συνενόχους, τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ώστε και να καλυφθούν τα πραγματικά αίτια, αλλά και να ξεχαστεί ότι αυτοί έχουν την ευθύνη για την συνεχή αδυναμία να κλείσει ο κύκλος της κρίσης.

Βεβαίως, στην όλη ιστορία, συνυπάρχει και το γελοίον του πράγματος, αφού, οι ίδιοι που αναπαράγουν ειδήσεις περί εδωλίων, βάλουν τάχα κατά του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα. Αλλά γι’ αυτό, θα επανέλθουμε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το επίδικο, την κομμένη φράση που ποτέ δεν αποτέλεσε σύνθημα της προεκλογικής του 2009, αλλά απάντηση σε όσους επιχειρούσαν από τότε να καταρρίψουν την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων – της ατζέντας που υπερψηφίστηκε από το 44% του Ελληνικού λαού – το ΚΙΝΗΜΑ έχει απαντήσει πολλάκις, αλλά μυστηριωδώς, δεν περιλαμβάνεται σε κανένα σχετικό δημοσίευμα. Για την περίπτωση που αυτό οφείλεται σε αβλεψία, επισυνάπτουμε το σχετικό αρχείο εδώ.