Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ᾽ ἐσθλὸν τῷδ᾽ ἔμμεν' ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖουράριςΜε ενόχλησε ο κ. Ζουράρις γιατί έφυγε σαν ποντικός από το κόμμα του φοβούμενος ότι ο κ. Καμμένος θα επέμενε στις προεκλογικές του εξαγγελίες περί λαθρομεταναστών
Με στενοχώρησε ο πρώην πατριώτης  κ. Ζουράρις γιατί δεν τον ένοιαζε η απώλεια μερικών νησιών μας.
Με εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Αρχαιολάτρης κ. Ζουράρις δεν αντιδρά στον αποκλεισμό της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας  από την Ελληνική Παιδεία
Με λυπεί ο κ. Ζουράρις που σαν Υπουργός Παιδείας επαίρεται για τις ανώμαλες ερωτικές του περιπέτειες και το κάνει αυτό  για να πάρει τα εύσημα από τους ελεγχτές της Νέας Τάξης Πραγμάτων ότι δηλαδή ανταποκρίνεται στα κελευσματά της για την διάλυση της Πατρίδος, της οικογένειας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του Ελληνισμού.
Αγανακτώ γιατί ο παρανοϊκός κ. Ζουράρις αναφέρεται στα οπίσθια ενός ινδάλματος του Ελληνικού αθλητισμού, αδιαφορώντας ότι ενοχλεί κάθετα και οριζόντια.
Θλίβομαι με τη σκέψη ότι ο νέος ψηφοφόρος και ερωμένος του κ. Ζουράρι είναι ο μαύρος με τα χοντρά χείλη.
Ο έρπων, άχρηστος, ιδιοτελής, άπατρις,  ανόητος και ανώμαλος κ. Ζουράρις
συναγωνίζεται και ξεπερνα σε προσόντα τον πρώην Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη ενώ και .
Η Ελληνική Παιδεία τελικά υποφέρει περισσότερο από την Ελληνική Οικονομία γεγονός που δεν μας αποσαφήνισε η ιέρεια του Μαντείου των Δελφών κυρία Μπενάκη.
Τον μόνο άθλο που έκανε στη ζωή του ο κ. Ζουράρις ήταν η dolce Vita στο Παρίσι κατά την διάρκεια της στρατιωτικής διακυβέρνησης της χώρας, που του προσμετρήθηκε σαν αντιστασιακός αγώνας.
Κύριε Ζουράρι « Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαιν», εσείς είσθε χειρότερος από τα σαπρόφυτα που υπεστήριξαν το σχέδιο ΑΝΑΝ.
Δεν περιμένω τίποτε από όλους τους προδότες μέσα στη Βουλή.
Αφού κύριοι Βουλευτές δεν μπορείτε να πείσετε τους συναδέλφους σας στην ορθή διακυβέρνηση της χώρας, όπως προβλέπει το Σύνταγμα, παραιτηθείτε και ελάτε έξω με τον Λαό να κάνετε την επανάσταση, για να υλοποιήσετε το μεγάλο ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος.
Θα μου πείτε ότι κανείς δεν εγκαταλείπει τον μήνα του μελιτος
1. Μηνιαίος μισθός 6.100€!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό συντάξεως μηνιαίως 4.880€.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250€/ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000€ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500€ για οργάνωση γραφείου και 1.000€ τις εορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600€ τον μήνα, έναν χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και έναν στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά την διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ.
Αυτά τα εξωφρενικά προνόμια, εν καιρώ «δήθεν Κρίσεως», τα απολαμβάνουν 300 τεμπέληδες, που επέλεξες με την ψήφο σου, φίλε μου, ενώ εσύ είτε δουλεύεις σαν σκλάβος τώρα πια, για ψίχουλα, είτε δεν δουλεύεις καν!
Σε τέσσαρα χρόνια σύνταξη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα χωρίς ποτέ να διαβάσουν τα μνημόνια

ΜΘΠΧ
Στέργιος Σμυρλής
Από τον Αρη Δρόσο
Την εμπειρία που είχε με έναν σωματώδη ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα, ο οποίος τον πήγαινε… φιλώντας για περίπου ένα τέταρτο εξιστόρησε ο πολυσυζητημένος υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις. Και δεν έμεινε μονάχα εκεί…

Αφηγήθηκε την εμπειρία που είχε με μια πανέμορφη ιερόδουλη στο Παρίσι, αλλά εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τα οπίσθια της χρυσής ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου. Αν μη τι άλλο, ο γνωστός πολιτειολόγος γνωρίζει πώς να προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του και το ίδιο πράττει τώρα με μια καυστική και ανατρεπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)