Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κώστας Γαβράς: «Στην Ελλάδα διαδραματίζεται μια τραγωδία. Κυρία Μέρκελ παρέμβετε»


«Στην Ελλάδα διαδραματίζεται μια τραγωδία. Κυρία Μέρκελ παρέμβετε» είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "neues deutschland" ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς.
 Ως ισχυρή πολιτικός της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης μπορεί και πρέπει να αλλάξει ριζικά τη στάση της ΕΕ απέναντι στην Ελλάδα και να θέσει ένα τέλος στην αυστηρή πολιτική της λιτότητας, πρόσθεσε ο Κώστας Γαβράς.
Ο ίδιος προσωπικά υπολήπτεται την πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου, αλλά άνθρωποι οι οποίοι έχουν περιέλθει σε τέτοια δυστυχία, όπως οι Ελληνες, δεν
μπορούν να διαφοροποιήσουν τις πολιτικές. «Γι' αυτό στη μεγάλη πλειονότητά τους οι Έλληνες θεωρούν τη Μέρκελ ως πρόβλημα και την απορρίπτουν» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα του Βερολίνου.
Ο διάσημος σκηνοθέτης εξέφρασε επίσης την αμφιβολία του για την επιρροή των αναρίθμητων ντοκιμαντέρ για την τραπεζική και την κρίση χρέους στην Ευρώπη. «Καλογυρισμένες ταινίες μυθοπλασίας έχουν μεγαλύτερη επίδραση από την καταγραφή μιας λίστας στοιχείων» υποστήριξε.

koutipandoras.gr 

 Σχόλιο ιστολογίου:
Το είδαμε και αυτό, ζητά από την Μέρκελ να παρέμβει, ενώ γνωρίζει ότι αυτή και οι συνεργάτες της δημιούργησαν αυτή τη τραγωδία στην χώρα.
Ο κόσμος έχει τρελαθεί, ζητά την βοήθεια από τον βιαστή της Ελλάδας και μετά από αυτές τις ανακοινώσεις η Μέρκελ θα επέμβει και μετά ξύπνησε...

1 σχόλιο:

  1. Πως δηλαδή "να παρέμβει" η κυρία Μέρκελ για να εξασφαλίσει (προφανώς) καλύτερες ημέρες στην Ελλάδα, εφόσον δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι στη γερμανοκρατούμενη ΕΕ, σχεδόν τα πάντα αποφασίζονται από το δίδυμο Μέρκελ- Σόϊμπλε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)