Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 2103250220
 


Τον διαμελισμό της Κύπρου τον επιδιώκουν βασικά η Τουρκία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ).

Οι Τούρκοι για να την οικειοποιηθούν και στη συνέχεια να αρπάξουν και το Αιγαίο, οι ΗΠΑ για να εγκαταστήσουν τη Βάση τους, η Βρετανία γιατί μία διαμελισμένη Κύπρος είναι αναλώσιμη και η ΝΤΠ για τα πετρέλαια και την εξαφάνιση του Ελληνισμού.

Είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου δεν χαίρει πλέον εκτίμησης στις συνειδήσεις των σκεπτόμενων Ελλήνων. Είναι γνωστός από την εκ μέρους του  στήριξη του σχεδίου ΑΝΑΝ το οποίο προέβλεπε μεταξύ των άλλων την επί 18 έτη κατοχή της Κύπρου από τα Τουρκικά στρατεύματα καθώς επίσης και την παραχώρηση μέρους της Κυπριακής ΑΟΖ στην Βρετανία (Βρετανική Βάση)

Το τρομερό που ακούγεται και διαδίδεται από τους χρυσοκάνθαρους της δημοσιογραφίας είναι ότι κάθε νέο σχέδιο είναι και χειρότερο.


Η αλήθεια είναι ότι η Κύπρος και η Ελλάδα δεν είχαν ποτέ μία εθνική βάση προώθησης στους Κυβερνητικούς θώκους των αρίστων και των μπολιασμένων με εθνική συνείδηση πολιτών. Αν παράλληλα με την ΕΟΚΑ είχε δημιουργηθεί και η μία ομάδα πεφωτισμένων Κυπρίων Πατριωτών, τότε οι Κυπριακές ηγεσίες θα προωθούσαν τους επαΐοντες.  Όσο για την Ελλάδα, η πλειονότης της  «Ακαδημαϊκής και Πανεπιστημιακής Κοινότητος» και οι διάφορες «Δεξαμενές Σκέψης», παρακρατικοί και μισθοδοτούμενοι ακτιβιστές μαζί με τους «αριστερούς» και τους «δεξιούς», οι οποίοι με ψεύτικους τίτλους και με την στήριξη του μεγάλου αδελφού κατελάμβαναν καίριες θέσεις στα σπλάχνα του κρατικού μηχανισμού με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πολιτικοί ΔΥΣΤΥΧΩΣ να υπηρετούν διαχρονικά τον ξένο παράγοντα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά του. Ο ρόλος τους ήταν  να επηρεάζουν την πολιτική και να οδηγούν την στρατιωτική ηγεσία σε λάθος κατεύθυνση μέσω ψυχολογικών πιέσεων, μελετών κατά παραγγελία κλπ απεργαζόμενοι σχέδια εναντίον της Ελλάδος.

Σήμερα έχουμε ένα αλκοολικό Κύπριο Πρόεδρο (είναι του συρμού στην ΕΕ να συναντάς σε θέσεις κλειδιά και διαχειριζόμενους επαμφοτερίζοντες, ιδιότητα και βασικό προσόν για προώθηση στις βαθμίδες της ΝΤΠ) ο οποίος στηριζόμενος από την πολιτική Ελίτ της Κύπρου καθώς και από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ, θυσιάζει ως νέα Ιφιγένεια την Κύπρο των ηρώων για τριάκοντα αργύρια. «Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσει»

Την 9η Ιανουαρίου 2017 στο Πολεμικό Μουσείο δέκα ειδήμονες θα συζητήσουν προκειμένου να ανατρέψουν την αυτοκαταστροφική πορεία του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ. ( σχετικό το 1ο συνημμένο)

Υποβάλλεται η παράκληση όπως οι παραπάνω ειδήμονες καταλήξουν διά ψηφίσματος στο διά ταύτα, που θα δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές επάνω στις οποίες θα κινηθεί η Ελληνοκυπριακή Αντιπροσωπεία στη  συνάντηση της Γενεύης την 12η Ιανουαρίου 2017. Μην επιτρέψετε στον Κύπριο Πρόεδρο να μεταβεί σε κατάσταση ψυχοπνευματικής αποσύνθεσης ή αν τελικά μεταβεί να συνοδεύεται από νουνεχείς απόστολους του κυπριακού ζητήματος.

Επειδή:                                   

·       Ο χρόνος είναι πιεστικός, προτείνεται να ετοιμάζεται από τώρα ένα σχέδιο ψηφίσματος ώστε να προλάβουμε τη σύσκεψη της Γενεύης.

·       Τα τεκταινόμενα στην Τουρκία την αποσταθεροποιούν, η αναβολή της σύσκεψης στην Ελβετία ακούγεται ως η πλέον ενδεδειγμένη.

·       Θα εμφανισθούν πάλι οι προδότες που υποστηρίζουν την καταστροφή της Ελλάδος και της Κύπρου, παρακαλώ να μελετήσετε το 3ο συνημμένο της μαύρης βίβλου που περιέχει όλους  τους ανθελληνικά σκεφτόμενους και ενεργούντες υπέρ του σχεδίου «ΑΝΑΝ».

·        

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ



Οδυσσέας Τηλιγάδας       Στέργιος Σμυρλής       Δημήτρης Βόγγολης

2103250220                             6944325056                  6944357378

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)