Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η ανοχή στον ισλαμισμό σκοτώνει – Εάν δεν αλλάξουμε μυαλό θα κολυμπήσουμε στο αίμα μας

Υπάρχει ένας βολικός μύθος που λέει πως η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από την ισλαμική τρομοκρατία, διότι έχουμε παραδοσιακές καλές σχέσεις με τον αραβικό κόσμο και διότι φερόμαστε καλά στους μωαμεθανούς.

Πρόκειται για μία αυτοκτονική μπούρδα.


Το Ισλαμικό Κράτος δεκάρα δεν δίνει και για τα δύο.
Οι αληθείς λόγοι που προσωρινά την έχουμε γλυτώσει σε αυτή την συνεχιζόμενη αλληλουχία σφαγών Χριστιανών, είναι άλλοι.


Είμαστε το κύριο δρομολόγιο διείσδυσης προς την Ευρώπη, δια του οποίου εισέρχονται ανάμεσα στα στίφη προσφύγων και λαθρομεταναστών -που στέλνει το κράτος-συμμορία του Ερντογάν- άγνωστος αριθμός “κοιμώμενων” τζιχαντιστών.
Αυτοί χτυπούν, όταν έρθει η ώρα, και μέχρι τότε ριζοσπαστικοποιούν και άλλους μέσα στις ολοένα διευρυνόμενες σουνίτικες κοινότητες, που επέτρεψε να εξαπλωθούν παντού ή προδοτική στάση των ευρωπαϊκών ελίτ, οι μισθοφόροι του Σόρρος ή απλά οι μηδενιστές ηλίθιοι, δούλοι των αντιχριστιανικών και αντιευρωπαϊκών πεποιθήσεων τους.


Διότι αληθινά αντιευρωπαϊκό είναι κάθε τι και καθένας που πλήττει τους τρεις βασικούς πυλώνες της Ευρώπης, την Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό, ξεχαρβαλώνοντας την ευρωπαϊκή ασφάλεια και τις επιμέρους εθνικές ταυτότητες με το εγκληματικό δόγμα που λέει πως “ή παράνομη μετανάστευση είναι δικαίωμα” και με την ψευδαίσθηση των δικαιωματιστών υπονομευτών πως οι σουνίτες μπορούν να αφομοιωθούν και να ενστερνιστούν τις αξίες της δυτικής Δημοκρατίας και του πλουραλισμού.


Στην πρώτη γραμμή του άρατε πύλας είναι οι αναρχικοί, η αριστερά και οι φιλελεύθεροι δικαιωματιστές, οι οποίοι, αν το Ισλαμικό Κράτος έπαιρνε κεφάλι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, θα τους πέρναγε πρώτους πρώτους από το λεπίδι.
Ο άλλος λόγος, που ως τώρα δεν χτυπήθηκε η Πατρίδα μας, είναι πως όλες οι ενέργειες του Ισλαμικού Κράτους είναι πρωτίστως ένοπλη προπαγάνδα.


Ως τέτοια είναι πιο αποδοτική, όταν χτυπιούνται στόχοι σε μεγαλύτερες χώρες, όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία κ.λπ.


Το χτύπημα σε μας είναι απλά ζήτημα χρόνουκαι πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα για τις αρμόδιες υπηρεσίες μας να υπερβάλλουν εαυτόν στην πρόληψη του, όσο δύσκολο και αν είναι.


Αυτό, όπως και κάθε πολιτική, απαιτεί θάρρος, σχέδιο, αλλά πριν από κάθε τι άλλο να αναγνωρίσεις το πρόβλημα.
Οι δηλώσεις της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την σφαγή στην Βαρκελώνη, όπου χαροπαλεύει και μία Ελληνίδα μάνα, είναι μνημείο περιδεούς “πολιτικής ορθότητας”.


Η δε δημοσιογραφική βλακεία και υποκρισία χτύπησε ταβάνι.
Δεκατρείς αθώοι άνθρωποι λιωμένοι σαν κατσαρίδες, περισσότεροι από 100 οι τραυματίες, αλλά διάφορες ντουντούκες της παρακμής ανησυχούν για την… ισλαμοφοβία και την άνοδο του ρατσισμού.


Σε αυτό τον δρόμο της Βαρκελώνης πριν λίγους μήνες περπατούσε με μία φίλη της η μικρή μου κόρη, όπως περπατούσε ή ελληνική οικογένεια που χτυπήθηκε προχθές.
Λέω απλά πώς μας αφορά όλους μας αυτός ο νέος ισλαμικός πόλεμος στην Ευρώπη.
Τα παιδιά μας σπουδάζουν, ταξιδεύουν, ας βγάλουμε λοιπόν το κεφάλι από την άμμο και ας σταματήσουμε τις πάσες και τις διευκολύνσεις σε αυτά τα καθάρματα.


Τον Αϊλάν που πνίγηκε, αφού τον φόρτωσαν οι δουλέμποροι του Ερντογάν στη βάρκα και ο πατέρας του, δελεασμένος από το “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”, τον έκαναν σημαία.
Το τρίχρονο παιδάκι στην Βαρκελώνη δεν το σκότωσε η “ισλαμοφοβία”, ούτε ο “ρατσισμός”.
Οι δράστες δεν είναι ούτε Ινδοί Χάρε Κρίσνα, ούτεΣαολίν μονάχοι από την Κίνα.
Το σκότωσαν φανατικοί μουσουλμάνοι, οι οποίοι μισούν όλες μας τις αξίες, την ίδια μας την ύπαρξη, και όλα αυτά τα κρυόκωλα που δήλωσαν οι κυβερνώντες μας κι ο Μητσοτάκης, κινδυνεύουν να τους κάνουν να πεθάνουν από τα γέλια.
Οι βασικές αιτίες της ισλαμικής επιθετικότητας είναι η εγκληματική απορρύθμιση από την κυβέρνηση Ομπάμα-Κλίντον όλου του συστήματος ασφαλείας στη Β. Αφρική και τη Μ. Ανατολή και η συνεχής εκπομπή από την Δύση του μηνύματος της ενδοτικότητας και του μαρασμού.


Κυρία ευθύνη γι’ αυτό έχει η αριστερά και οιφιλελεύθεροι δικαιωματιστές που καθαιρούν την πνευματικότητα του Χριστιανισμού σηκώνοντας τα ψωραλέα κουρέλια των δικαιωμάτων του πολυερωτικού κουτσού λαγού, χτυπούν την παραδοσιακή οικογένεια, στήριγμα της κοινωνίας, υπονομεύουν την εθνική ταυτότητα και διευκολύνουν την ισλαμική πλημμυρίδα διασπείροντας παντού ανθρώπους που δεν θα αφομοιωθούν ποτέ, ζώσες εκρηκτικές ύλες που θα πυροδοτηθούν ανά πάσα στιγμή.


Οι ισλαμιστές μπορούν να μας βλάψουν επειδή τους επιτρέπουμε να είναι εδώ και επειδή οι απόστολοι του μαρασμού στις κοινωνίες μας προβάλλουν τηνουτοπική επιθυμία τους στη φονική πραγματικότητα.


Όπως στα 1939 – 1945 οφείλαμε να είμαστε αντιναζιστές, και θα ήταν αστείο να αποκληθούμε “ναζιστοφοβικοί”, το ίδιο ισχύει σήμερα για το μαχητικό Ισλάμ.
Για την ασφάλεια μας δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις όπου και η πίτα θα είναι ολόκληρη και η “πολιτική ορθότητα” χορτάτη. Εάν δεν αλλάξουμε μυαλό και πολιτικές, θα κολυμπήσουμε στο αίμα μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)