Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

EKTAKTO! ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ- O Κοτζιάς φέρνει στην Αθήνα τον Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα…


Την άμεση μετάθεση του Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά, αποφάσισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, εν μέσω του διπλωματικού πολέμου που έχει ξεσπάσει με τη Μόσχα.
Το ελληνικό ΥΠΕΞ κυκλοφόρησε συμπληρωματική προκήρυξη στην οποία αναφέρεται ότι ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Μόσχα Ανδρέας Φρυγανάς,
μετακινείται άμεσα στην κεντρική υπηρεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα.Ο κος Φρυγανάς ενημερώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι μετακινείται άμεσα στην κεντρική υπηρεσία του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο ίδιος αντιμετώπισε ψύχραιμα αυτή την απόφαση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρεσβευτής Ανδρέας Φρυγανάς δεν είχε ζητήσει την πρόωρη επιστροφή του στην Ελλάδα και τη μετάθεσή του στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο κος Φρυγανάς, υπηρεσιακό στέλεχος της ελληνικής διπλωματίας με τον βαθμό του Πληρεξούσιου Υπουργού Β’, υπηρετεί ως πρεσβευτής της Ελλάδας στη Μόσχα από τον Μάρτιο του 2016.
Υπό κανονικές συνθήκες, η θητεία ενός πρεσβευτή στο εξωτερικό διαρκεί κατ’ ελάχιστον τρία χρόνια.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)