Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης

Παραιτήθηκε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης
Συνέχεια στις καθυστερημένες παραιτήσεις και απομακρύνσεις για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική έδωσε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, με καθυστέρηση 14 ημερών.

Έπειτα από την παραίτηση του Νίκου Τόσκα την Παρασκευή και την απομάκρυνση των αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και του
Πυροσβεστικού Σώματος χθες, με τους νεκρούς να ανέρχονται πλέον στους 91, ο κ. Καπάκης επισκέφθηκε τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, και του υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.
Η ολιγόλογη επίσημη ανακοίνωση της επίσημης ανακοίνωσης από τη Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει επί λέξει τα εξής:

«Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννης Καπάκης, επισκέφθηκε σήμερα τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη, και υπέβαλε την παραίτησή του».
Τη θέση του κ. Καπάκη αναλαμβάνει ο Γιάννης Ταφύλλης, ο μέχρι σήμερα διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας.
Ο Γιάννης Καπάκης είχε βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής αλλά και των μηνύσεων από συγγενείς θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι, μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)