Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ

Όποιος επαναλαμβάνει το ίδιο πείραμα αναμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα είναι ανόητος.
ΑΛΜΠΕΡΤ ΑΪΝΣΤΑΪΝ 
Και όποιος φυσικά επαναλαμβάνει να ψηφίζει τα ίδια κόμματα ελπίζοντας σε διαφορετικό αποτέλεσμα είναι προφανώς πολιτικά «βλάκας».

Ειδικά στη δική μας

περίπτωση όπου κάποιοι επιμένουν να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα που πτώχευσαν
τη χώρα, ελπίζοντας ότι τα ίδια αυτά κόμματα θα την οδηγήσουν στη διάσωση, στην έξοδο από τη χρεοκοπία και στην ανάπτυξη, προφανώς έχουν πολιτικό πρόβλημα και παρασύρουν και όλους τους άλλους προς τον πάτο.

Η χώρα μας χρειάζεται νέες πολιτικές δυνάμεις που θα εισάγουν καινοτόμες λύσεις, τόσο στο εσωτερικό τους, σε αντίθεση με τα αρχηγικά μορφώματα που μας κατέστρεψαν και θα αλλάξουν τους θεσμούς, ώστε η ελληνική κοινωνία να αυτοπροστατευτεί από την επίθεση των αγορών της παγκοσμιοποίησης.

Είναι φανερό πως τέτοια κόμματα δεν είναι κανένα από αυτά που είναι στη βουλή και τα οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν συμβάλει στο σημερινό κατάντημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)