Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Θα μας πάρουνε τα σώβρακα αλλά όχι την καρέκλα

Ναι θα μας ποδοπατήσουν,θα μας μαστιγώσουν, θα μας γδάρουν,θα μας τσουρουφλίσουν,θα μας ανασκωλοπήσουν, με λίγα λόγια θα μας πάρουν τα σώβρακα. Αλλά δόξα να έχει το “άγιο ευρώ”, θα μας αφήσουν την καρέκλα.Και καλά οι καρεκλάτοι Φαναριώτες, Γερμανοτσολιάδες,Ευρωδοσίλογοι,Ευρωσαλιάρηδες, Ναιναίκοι, Οσφυοκάμπτες που καρεκλίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτοί έχουν κάποιο λόγο που δέχονται να τους παίρνουν τα σώβρακα τα αφεντικά.Για την καρέκλα ρε γαμώτο το κάνουν.
Αλλά εσύ ταλαίπωρε φτωχοποιημένε Έλληνα πολίτη που δεν έχεις καρέκλα μεγάλης ή μικρής εξουσίας και οι Γερμανοί σου παίρνουν το βιος,σε ρίχνουν στα Τάρταρα της ανεργίας, της πείνας,της δυστυχίας, σου διώχνουν τα παιδιά μετανάστες, σου κατάσχουν το μισθό και τη σύνταξη,σου κλείνουν τη δουλειά, σου παίρνουν το σπίτι, σου κλέβουν τη χώρα, σε οδηγούν σε απελπισία, εσύ φτωχοποιημένε Έλληνα, γιατί αλήθεια ακόμα πιστεύεις στο ευρώ;Πόσο ακόμα μαστίγωμα και ανασκωλόπισμα μπορείς να υπομένεις για να καταλάβεις ότι οι Γερμανοτσολιάδες των ΜΜΕ σου λένε ψέματα, σε φοβίζουν και σου πουλάνε φρούδες ελπίδες; Πότε θα καταλάβεις ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Και ότι μονο όταν ξετινάξουμε τη νεο-γερμανική κατοχή, μπορούμε να ελπίζουμε για το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)