Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η Rothschild τεχνικός σύμβουλος για την έξοδο στις αγορές

Η Rothschild τεχνικός σύμβουλος για την έξοδο στις αγορές
Στην επενδυτική τράπεζα Rothschild ανατίθεται ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι, στις 25 Ιανουαρίου ο υπουργός Οικονομικών έστειλε επιστολή προς το Δ.Σ του ΟΔΔΗΧ, με την οποία ζητούσε την άμεση πρόσληψη τεχνικού συμβούλου, για την προετοιμασία της χώρας για την έξοδο στις αγορές. Στις 27 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του ΟΔΔΗΧ , με επιστολή του όρισε την επενδυτική τράπεζα Rothschild, και αναμένεται η έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης, πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως τη μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της επενδυτικής τράπεζας Rothschild . Δεν βρήκε ούτε μία λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της επενδυτικής τράπεζας», απαντά η ΝΔ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Την ίδια στιγμή, οι κ.κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μία φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

cnn.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
αυτή η είδηση θα πρέπει να μας καθησυχάσει ή να δημιουργησεί ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας;
Φαίνεται ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία 7 χρόνια είναι ένα πολύ καλό κρυφό σχέδιο μελετημένο για να προσαρμοστεί η χώρα μας και η υπόλοιπη Ευρώπη με τις "αναγκαίες μεταρυθμίσεις" που δεν αφορούν μονάχα την οικονομική ζωή, αλλά την εκπαίδευση, τον πολιτισμό θα ήθη και τα έθιμα, για να συμβεί μια ολοκληρωτική ανάμειξη των λαών. Τα παιχνίδια πίσω από την πλάτη του λαού συνεχίζουν και σήμερα από έναν προδότη πρωθυπουργό που διέπραξε τα αντίθετα από όσα υποσχέθηκε και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.
Ο πολυπολιτισμικός που ακούσθηκε από τα χείλη του Γ. Παπανδρέου, ενός ατόμου που συμμετέχει ενεργά (σύμφωνα με δημοσιεύματα) στην εφαρμογή της Παγκόσμιας κυβέρνησης, ήταν η αρχή του τέλους της Ελλάδας.
Παρόλα αυτά από όλα τα κόμματα της εφταετίας ακούσαμε : βγαίνουμε στις αγορές. Άραγε τι είναι οι αγορές που θα βγούμε; Είναι οι επενδύσεις από τα κοράκια κερδοσκόπους; Είναι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα και χάρισμα τη δημόσιας περιουσίας; Είναι η έξοδος από το Ευρώ και επιστροφή σε ένα υποτιμημένο νόμισμα για να έχουν φτηνά Ελληνικά μεροκάματα;
Η προδοσία των πολιτικών προσώπων της εφταετίας είναι τεράστια και ένα είναι σίγουρο θα μείνουν τα ονόματα τους στην ιστορία σαν τους νεώτερους Εφιάλτες ...

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)