Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...

Της Μαριάννας Τσήπα
"Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης...", επισήμανε (ακολουθεί το σχετικό βίντεο) μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ιταλικής βουλής Laura Boldrini.
Πρόκειται για ένα από τα προτάγματα της λεγόμενης "δικαιωματικής αριστεράς" και σωστότερα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", με τη συμφωνία της ευρωπαϊκής δεξιάς.
Ποια είναι η κυρία Laura Boldrini;

Η Laura Boldrini, συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό του Renzi, ως βουλευτής της Οικολογικής Αριστεράς" (Sinistra Ecologia Libertà), που έχει αρχηγό τον Nichi Vendola, δεξί χέρι στην Ιταλία του Αλέξη Τσίπρα και του ιταλικού κόμματος "Λίστα Τσίπρα", που θέλει να αλλάξει την Ευρώπη.
Η Laura Boldrini, του κόμματος  SEL, του... Nichi Vendola και της "Λίστας Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη", μας είναι γνωστή και για τους αγώνες της -όπως κι ο αρχηγός της- υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" των γκέι και λεσβιών: "Eίναι ηθικό καθήκον, να δοθούν παιδιά στους γκέι"...
Μ' αυτούς θα αλλάξουμε την Ευρώπη και θα κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη!

Ο σύντροφος Nichi Vendola (αρχηγός κόμματος SEL)... στα δεξιά του Τσίπρα και δίπλα του ο αριστερός λενινιστής σύντροφος Πριμηκύρης, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στην Ιταλία, για τη Λίστα Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη
"Οι μετανάστες είναι η πρωτοπορία ενός τρόπου ζωής, που σύντομα θα είναι εκείνο πολλών από εμάς"
Κι αγαπάει πολύ την Ελλάδα των "ανοικτών συνόρων" η κυρία (10 Απρίλη 2016: H Boldrini, πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής, με τη "Λίστα Τσίπρα - Αλλάζουμε την Ευρώπη και κάνουμε δημοκρατική την Ευρωζώνη"... αναφέρεται σε "Ελληνο-Μακεδονικά" σύνορα! Κάτι ξέρουν, ο Μπαλαούρας κι ο Μουζάλας...).
Τι ενώνει αυτό το συνονθύλευμα, που όμως κατασκευάζουν με γλυκές αναφορές;
- Οι τράπεζες Ρότσιλντ
- Το Κόμο
- Η "κοινωνία των πολιτών" του Σόρος, με τον αγώνα υπέρ των "δικαιωμάτων"
- Η συστράτευση για την "αραβική άνοιξη made in USA"
Ενδιαφέροντα σχετικά που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο:
28 Ιούλη 2016: Tώρα κατάλαβες πως μιας πιάνουν τον κώλο και οι "αριστεροί";
11 Σεπτέμβρη 2012: Έφαγε το ξύλο της αρκούδας και μάλιστα από μέλη του κόμματός του! Συμπερασματικά, για αυτή την "αριστερά", συμφωνούμε απόλυτα με τον Θύμιο Παπανικολάου (περιοδικό "Ρεσάλτο"): Αυτή η «αριστερά» έχει πεθάνει τελεσίδικα
Έτσι, τώρα κάτι νέο γεννιέται στην ιταλική δικαιωματική "αριστερά"... Η κυρία Boldrini, μαζί με τον αρχηγό της που έγινε μαμά, δεν εγκατέλειψε την πολιτική (Έγινε "μαμά" κι εγκαταλείπει την "Λίστα Τσίπρα", ο εκπρόσωπος του Αλέξη στην Ιταλία;), συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό του κόμματος του Renzi, αλλά και ιδρύουν ένα νέο κόμμα (17-19 Φλεβάρη), μαζί με ένα άλλο φωτεινό "αστέρι" της σημερινής ιταλικής πολιτικής σκηνής: Stefano Fassina.
Stefano Fassina, ο δικαιωματικός κατασκευασμένος "πολιτικός", διορισμένος βουλευτής από τον Renzi, που αποφάσισε να κάνει τη "νέα ιταλική αριστερά"
Εκεί, στην "ίδρυση" της "νέας ευρωπαϊκής αριστεράς" θα βρεθούν μαζί ο κύριος Π. Λαφαζάνης -εκτός αν στείλει εκπρόσωπό του τον αριστερό Πριμηκύρη, που έχει "εμπειρία" με την ιταλική "αριστερά", αφού ήταν αυτός που οργάνωσε και την επίσκεψη Λαφαζάνη στην Ιταλία κι έκανε εκδηλώσεις, ακόμη και με το δεξιό κι  επισήμως μασονικό κόμμα "Ρούσβελτ", εμφανίζοντας στην Ελλάδα "διεθνή απήχηση" της ΛΑ.Ε.-,έχοντας ήδη ανοιχτό "διάλογο" με το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ, τότε διορισμένο βουλευτή Stefano Fassina (iskra: ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤ. ΦΑΣΣΙΝΑ).
Εκεί θα είναι και η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχοντας ιδιαίτερη σχέση  με τον Stefano Fassina και την κυρία Boldrini (15 Ιούνη 2015: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ!).
Εκεί θα είναι και ο κύριος Βαρουφάκης (Ο Κύκνος που έγινε Chicken... ξανά Κύκνος;), έχοντας ιδιαίτερη σχέση  με τον Stefano Fassina...
 
Φυσικά, δεν θα απουσιάζει κι εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Αλέξη Τσίπρα!
Κάτι περισσότερο για αυτόν τον νέο "αστερά" της Ιταλίας, που θα ξεφουσκώσει σαν άδειο σακί, μαζί με την Boldrini και τον Vendola του Αλέξη και του Λαφαζάνη, είχαμε εντελώς τυχαία επισημάνει σ' αυτό το άσημο και φτωχό ιστολογοφόρο, πριν 5 χρόνια, χωρίς να γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα κατασκευασμένα πρόσωπα θα έπαιζαν τον ρόλο για τα όποια τα είχαν προσλάβει: 11 Σεπτέμβρη 2012: Έφαγε το ξύλο της αρκούδας και μάλιστα από μέλη του κόμματός του!

Υ.Γ. Δυο λόγια για τον δήθεν αγώνα του Ιερώνυμου και της εκκλησίας για την ταυτότητά μας...
Η εκκλησία αποσιωπά πως όλες αυτές οι "μεταρρυθμίσεις" στην κοινωνία (γάμοι γκέι, λεσβιών, μάθημα για τις ομόφυλες σχέσεις στα σχολεία κι όσα επέρχονται) είναι αποφάσεις, επίσημες ΟΔΗΓΊΕΣ της Ε.Ε. Έτσι η εκκλησία βολεύεται με τα ευρωπαϊκά κονδύλια (διαχειρίζεται, περίπου το 50% αυτών για τους "πρόσφυγες"-μετανάστες) και κυρίως έχει αποδεχθεί την παπική αντίληψη της παγκοσμιοποίησης και της "ενότητας" των εκκλησιών. Μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια εκκλησία...
Οι κραυγές μεμονωμένων ιεραρχών, είναι άσφαιροι πυροβολισμοί συγκάλυψης της μετάλλαξης που επιβάλει το σύνολο της Ιεράς Συνόδου... με τις "ευχές" του Βαρθολομαίου.

Κι απολαύστε την πρόεδρο της ιταλικής βουλής: "Πρέπει να απαρνηθούμε την ταυτότητά μας... για να δημιουργήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)