Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Μητσοτάκης προς Μέρκελ: Θα κάνουμε μεταρρυθμίσεις πέραν του μνημονίου.

Σχόλιο ιστολογίου:
ο Μητσοτάκης γλύφει τα αφεντικά του για να του δώσουν την εξουσία στην Ελλάδα, άραγε έτσι είναι η Δημοκρατία στην Ευρώπη; Να αποφασίζει η Μέρκελ για την κυβέρνηση μας, αλλά και για την νομοθεσία μας, και για τα εθνικά μας θέματα. 

Μην περιμένει κανείς ο Μητσοτάκης να σώσει την Ελλάδα, περισσότερα μέτρα από ότι τα μνημόνια, περισσότεροι φόροι, αλλά ο ίδιος με τις offshore του, μάγκας με ξένα κόλλυβα. Με τα κόλλυβα του Ελληνικού λαού.
Tην ανάγκη προώθησης μεταρρυθμίσεων πέραν του μνημονίου, όπως στην Παιδεία και τη Δικαιοσύνη, οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη εξέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άνγκελα Μέρκελ κατά τη συνάντησή τους που διήρκεσε μια ώρα. 

Το κατ’ ιδίαν τετ α τετ που
είχαν οι κ. Μέρκελ και Μητσοτάκης διήρκεσε 20 λεπτά, ενώ στη συνέχεια στη συνάντηση μετέσχαν και αντιπροσωπείες των δυο κομμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στην γερμανίδα καγκελάριο το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της ΝΔ και εξήγησε γιατί οι καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις οδηγούν σε παραλογές απαιτήσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την ανάγκη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας μια κυβέρνηση της οποίας οι μεταρρυθμίσεις θα είναι ιδιοκτησία της, και ξεκαθάρισε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στην ευρωζώνη.

Στο επίκεντρο βρεθήκαν επίσης μεταναστευτικό και ελληνοτουρκικά με τη ΝΔ να επικρίνει την καθυστέρηση της Αθηνάς και στην επανεισδοχή προσφύγων στην Τουρκία.

Την Τρίτη στις 12.30μμ (ώρα Ελλάδας) ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)