Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΣΔΙΤ στην ασφάλιση(Η ΕΑΕΕ διοργανώνει γεύμα -για την Τρίτη, 7 Φεβ. 2017- με επίτιμο προσκεκλημένο τον Διοικ. της Τρ. της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρα)

Οι Ασφ. Εταιρείες δια της ΕΑΕΕ και αυτή δια του πρόεδρου της Αλ. Σαρρηγεωργίου, ζητάνε -πιεστικά- να γίνουν συνεταιράκια(ΣΔΙΤ) -με νόμο του Κράτους- στην Κοινωνική Ασφάλιση  ....λες και όποιος διαθέτει οικονομική άνεση δεν βρίσκει τον δρόμο να πάει μόνος του ν' ασφαλιστεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΡΡΗΓΕΩΡΓΙΟΥΗ Ιδιωτική Ασφάλιση έχει αφελληνισθεί(πουλιέται και η Εθνική)  ....ελέγχεται πλέον από τους Δανειστές ....και ουδείς γνωρίζει αν οι ξένες ασφαλιστικές θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στην Χώρα μας μετά από 30, 40, 50, κλπ χρόνια ....
[ ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΑΣΦ. ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ ΕΑΕΕ.     http://www.eaee.gr/cms/members-catalog ]
Nextdeal  
Τεύχος Νο 375 • 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΕΛ 4
Του Λάμπρου Καραγεώργου

ΜΠΟΡΕΊΣ να διαφωνείς μαζί τους ιδεο­λογικά ή πολιτικά, όμως θα συμφωνήσεις ότι οι επικεφαλής του οικονομικού επιτε­λείου της κυβέρνησης είναι μορφωμένοι άνθρωποι. Οι περισσότεροι, με σπουδές στην Αγγλία ή τις ΗΠΑ, θα έχουν ακού­σει πολλά για την ιδιωτική ασφάλιση.
Είναι λοιπόν να απορεί κάποιος γιατί αυτοί οι πολιτικοί άνδρες εμποδίζουν τον μέσο Έλληνα να «γευθεί» -εφόσον το επι­θυμεί- το αγαθό της α­σφάλισης, καταβάλλο­ντας ο ίδιος το μερίδιο που του αναλογεί, μέσω συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ). Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, εμπό­δια για την ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλι­σης δεν ορθώνουν μόνο οι τωρινοί υπουρ­γοί, που είναι -όπως
αυτοαποκαλούνται- «αριστεροί». Το έκαναν και οι προηγούμε­νοι, που δεν είναι «αριστεροί», αλλά «φιλε­λεύθεροι», «οπαδοί της αγοράς» κ.λπ. κ.λπ.
Όταν αναφερόμαστε στα ΣΔΙΤ, εννοούμε κυρίως τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτι­κού τομέα στην ασφάλιση υγείας (βλέπε συμφωνία μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και δημόσιων νοσοκομείων) ή ακόμη και την πρόταση για την ασφάλιση των κατοικι­ών από το σεισμό. Γιατί να μην προχωρή­σουν οι ουσιαστικές επαφές μεταξύ ασφαλι­στικών εταιρειών και πολιτείας στους δύο αυτούς τομείς;
Παρεμπιπτόντως, θα θέλαμε να ακούσου­με, στο γεύμα που οργανώνει προς την τιμή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κάποια εξήγηση, από τον κ. Στουρνάρα, γιατί δεν προχώρησε την ασφάλιση σεισμού….


ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΣΤΟ Nextdeal

Γεύμα με "με επίτιμο προσκεκλημένο" το Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα θα πραγματοποιήσει η ΕΑΕΕ!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Δημοσίευση: Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017 15:45


Γεύμα με το Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα θα πραγματοποιήσει η ΕΑΕΕ!
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος διοργανώνει γεύμαγια την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017 με επίτιμο προσκεκλημένο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nextdeal.gr, το γεύμα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ο Γ. Στουρνάρας θα συναντηθεί  -μάλλον- για τρίτη ή τέταρτη φορά με τον πρόεδρο της ΕΑΕΕ Αλ. Σαρρηγεωργίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΡΡΗΓΕΩΡΓΙΟΥ




ΛΟΙΠΟΊ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΎΘΕΡΟΙ "ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΟΔΟΙΠΌΡΟΙ" ΤΗΣ ΕΑΕΕ :


"....ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ασφαλιστική αγορά είναι ξεκάθαρες» και πρόσθεσε: «Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συμπληρωματικό πυλώνα για το ασφαλιστικό, καθώς η Ελλάδα παραμένει μία αγορά η οποία είναι υποασφαλισμένη»...."


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΑΡΡΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)