Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογραφίες - Βίντεο από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ουρανούπολη Χαλιδικής, Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017. ΚΑΤΩ τα ΧΕΡΙΑ από τον Γέροντα Μεθόδιο και την Ιερά Μονή Εσφιγμένου

ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! 

ΟΓΚΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ!  



«ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΑΣ 

ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» 



«ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»! 



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ



  
   
Πηγές φωτογραφιών εδώ, εδώ, εδώ
(η δημοσίευση φωτογραφιών - βίντεο- συνεχίζεται)
Βίντεο:









«Οι Εσφιγμενίτες είναι αμετακίνητοι  στις ελληνορθόδοξες αξίες τους. 
Είμαστε περήφανοι που ο Γέροντας Μεθόδιος  έχει ευλογήσει την Σημαία μας»

«Στηρίζουμε την Ιερά Μονή Εσφιγμένου και τους αγωνιστές ιερομόναχους της για πολλούς λόγους. 
Έχουμε επισκεφτεί την Μονή και έχουμε δει με τι στερήσεις από τον αποκλεισμό που τους έχει επιβληθεί ζούνε οι μοναχοί. Έχουμε διαπιστώσει όμως και το πόσο πιστοί και αμετακίνητοι είναι στις ελληνορθόδοξες αξίες τους. 
Για εμάς η Ιερά Μονή Εσφιγμένου είναι κάτι παραπάνω από ένα πνευματικό ησυχαστήριο. 

Είμαστε περήφανοι που ο Γέροντας Μεθόδιος έχει ευλογήσει την Σημαία μας»,  δήλωσε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 ο πρόεδρος του συλλόγου «Ιερός Λόχος 2012» Γιώργος Γουλιδάκης.


«Η Ι.Μ.Εσφιγμένου είναι ένα «κάστρο» της Ορθοδοξίας μας ενάντια στις αιρέσεις για αυτό και βάλλεται λυσσαλέα. 
Οι Εσφιγμενίτες μοναχοί ποτέ δεν θέλησαν τίποτα παραπάνω από το να μπορούν να είναι Ορθόδοξοι όπως το ορίζει η ιερά παράδοση της και οι κανόνες που μας άφησαν οι Πατέρες της εκκλησίας μας. Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ποινικοποιείται», τόνισε ο κ. Γουλιδάκης.

Όπως υποστήριξε, «η επίθεση κατά των Πατέρων της Γνήσιας Μονής Εσφιγμένου είναι ουσιαστικά επίθεση της νέας τάξης πραγμάτων κατά της Ορθοδοξίας μας. 
Επιχειρείται αλλοίωση της Ορθοδοξίας μας εκ των έσω μιας και που οι σταυρωτές και αρνητές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, οι Εβραίοι, έχουν παρεισφρήσει παντού στην κοινωνία αλλά και στον κλήρο. Επιθυμούν την εξαφάνιση της Ελληνορθοδοξίας που είναι και το μοναδικό εμπόδιο στα σχέδιά τους για μια παγκόσμια θρησκεία και κατ’ επέκταση μία παγκόσμια κοινωνία με κεφαλή τον ερχόμενο μεσσία τους, τον αντίχριστο».



"Ορθοδοξία Ή Θάνατος"!!! φωτογραφία την περασμένη Κυριακή  (29/1/2017), στην Καβάλα, από την ομάδα περιφρούρησης του Ιερού Λόχου 2012,
κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης - φόρος τιμής στους 3 πεσόντες αξιωματικούς στα Ίμια.
(φωτογραφίες και 2 βίντεο από την συγκέντρωση στην Καβάλα  εδώ)






Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των ειδικών Δυνάμεων


ierosloxos2012.blogspot

Σχόλιο ιστολογίου:
είναι απαράδεχτο να διώκονται μοναχοί και να τους επιβάλλουν ποινές φυλάκισης της τάξεως των 20 χρόνων, όταν τα πολιτικά πρόσωπα εγκληματούν εις βάρους του Ελληνικού λαού και κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς ίχνος ντροπής. 
Έτσι στα πλαίσια της ενημέρωσης για την αντίσταση του Ελληνικού λαού αλλά και του κλήρου που σήμερα διώκεται με ιδιαίτερο μίσος παρουσιάζουμε όλες τις ενέργειες που μας στέλνουν φιλικά ιστολόγια.
Για εμάς ο μοναχός Μεθόδιος και οι υπόλοιποι μοναχοί της μονής Εσφιγμένου δεν είναι εγκληματίες, αντίθετα ανορθώνουν το ανάστημα τους για να που ένα μεγάλο ΟΧΙ στον Οικουμενισμό - στη Νέα Τάξη και την Παγκοσμιοποίηση που βάλει την Ορθοδοξία και την Χριστιανική πίστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)