Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

«ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ»

tsiprasalexis.jpg
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα»; Ρώτησε ο Αλ. Τσίπρας τους Έλληνες κατοίκους που…κατενθουσιασμένοι συναντήθηκαν μαζί στο Μάτι μετά τα… «σαράντα»!
Ο ενθουσιασμός τους και οι ευχαριστίες τους,  στον άνθρωπο με τις αυταπάτες, εκφράστηκε με λουλούδια και χαμόγελα ικανοποίησης από το διορισμό τους στο Δημόσιο. Πού μυαλό, μια τόσο χαρμόσυνη ημέρα, να απαντήσουν στο ερώτημα: «Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα»;
Λοιπόν, τι έχει γίνει μέχρι σήμερα;
«Μέχρι σήμερα» από κυβερνητική ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κάηκαν
98 συνάνθρωποί μας στο Μάτι και πνίγηκαν 23 στη Μάνδρα!
Ο άνθρωπος, με το αναίτιο χαμόγελο, στο κατεστραμμένο Μάτι, «Μέχρι σήμερα» υπέγραψε το τρίτο και φαρμακερό αριστερό μνημόνιο χρεώνοντας στους Έλληνες έως και 200 δις ευρώ, και τους υποχρέωσε να έχουν «μέχρι και σήμερα» τα capital controls.
Ο 40τετράχρονος πρωθυπουργός που, «μέχρι και σήμερα» δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τις  ασύμμετρες απειλές (πυρκαγιές, πλημμύρες, ρύπανση θαλάσσης) ήταν ικανός χθες, να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τη θέληση του Ελληνικού Λαού μετατρέποντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ!
«Μέχρι και σήμερα» ο νταουλτζής των παγκόσμιων οικονομικών αγορών, ο Αστερίξ της κατ’ ευφημισμό αριστεράς, που έδιωχνε τη Μέρκελ και σήμερα έγινε ο «τσολιάς» της στα Βαλκάνια, έδωσε ερήμην του Ελληνικού Λαού «Μακεδονική εθνότητα» και «Μακεδονική γλώσσα», σε Σλάβους σφετεριστές της Ελληνικής Ιστορίας.
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα» επί ΣΥΡΙΖΑ,  ρώτησε ο για πρώτη φορά αριστερόστροφος πρωθυπουργός.
Επί «αριστεράς» τύπου ΣΥΡΙΖΑ σπάρθηκε το μίσος και το πισωγύρισμα στα πιο θλιβερά χρόνια της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας, καταργήθηκαν τα εργατικά δικαιώματα, δόθηκαν τα σπίτια στα χέρια των τραπεζιτών, οι νέοι δουλεύουν για 360 ευρώ το μήνα σε ανασφάλιστη εργασία, τα φωτεινά μυαλά κατά εκατοντάδες χιλιάδες εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, η Ελλάδα μετατράπηκε σε αποθήκη ψυχών, που έπαψαν να «λιάζονται» στην πλατεία Βικτωρίας και, κάποιοι απ’ αυτούς, μαχαιροβγάλτες πια, μπουκάρουν στα σπίτια των ανθρώπων που τους τάισαν και σκέπασαν, όταν βγήκαν από τα σαπιοκάραβα στις Ελληνικές παραλίες.
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα», ρώτησε ο Αλ.Τσίπρας, τους από καιρό ετοιμασμένους κλακαδόρους του.
Έως και σήμερα και, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε φανερό πως: «Αλλιώς μαζεύουν τα σκουπίδια οι Αριστεροί κι αλλιώς οι Δεξιοί», κατά τη επική ρήση της Δούρου.
Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που έδειξε πώς επιβραβεύεται κάθε προσπάθεια «κατανόησης» του λαού, κάθε ζύμωμα μαζί του, προκειμένου να αποκτηθεί όχι η ταξική συνείδηση (τι σόι ταξική συνείδηση μπορεί να αποκτήσουν συναγελαζόμενοι με το λαό οι εφοπλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που, ειρήσθω εν παρόδω, πρέπει να χάσουν μερικά κιλά μη και τους έρθει κανένας ταμπλάς) αλλά η πολύτιμη εμπειρία της «λαϊκής συμπεριφοράς».
Ο Αλ.Τσίπρας που βαυκαλίζεται πως, ό,τι έμαθε το έμαθε στα «σχολεία του καιρού του», τουτέστιν στις καταλήψεις, έγινε πρωθυπουργός, ο Καρανίκας από σερβιτόρος στρογγυλοκάθισε στην παχυλά αμειβόμενη θέση του στρατηγικού συμβούλου, ο Τζανακόπουλος τα «πέτρινα χρόνια» της ζωής του, τι τραγωδία(!), τα έζησε στο Αιγάλεω, η Νοτοπούλου  με το χρυσό Cartier  στο χέρι, με το συμβολικό όνομα: Love,  έζησε, στα χαρτιά βεβαίως –βεβαίως, για κάποιους μήνες με τις καθαρίστριες  του Δήμου Θεσσαλονίκης, και επιβραβεύθηκε με μια θέση υπουργού!
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα» ρώτησε ο πρωθυπουργός τους χειροκροτητές του. «Μέχρι σήμερα» οι Έλληνες πολίτες που ειρηνικά διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Ελληνικής ιστορίας, πνίγονται στα χημικά από τις δυνάμεις καταστολής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. «Μέχρι σήμερα» όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις του Αλ.Τσίπρα και διαμαρτύρονται είναι «ακραίοι και φανατικοί» ενώ ο κυβερνητικός του συνεταίρος ο συριζα-Καμμένος που θα ρίξει την κυβέρνηση εάν φέρει στη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών, είναι «έντιμος και προοδευτικός»! Όσοι έχουν άλλο λόγο από τον πρωθυπουργό είναι ακραίοι και φανατικοί ενώ αυτός που, αντί να μοιράσει κλωνάρια λησμονιάς κήρυξε το μίσος και την επιστροφή σε εμφυλιοπολεμικέςκαταστάσεις, βάζοντας σε σκέψεις για το αύριο του Δημοκρατικού πολιτεύματος με τη δήλωση του: «Δεν θα αφήσουμε στα χέρια τους την Ιθάκη»(!) περνιέται για προοδευτικός.
Μέχρι σήμερα επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ό,τι ήταν «δίκαιο έγινε πράξη». Το σάπιο αντικατέστησε το παλιό, η ευνοιοκρατία την οικογενειοκρατία, οι πλαστές φορολογικές ενημερότητες τους μαθηματικούς τύπους στην ανάληψη των Δημόσιων έργων, τους νόμους οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα καθεστωτικά πανηγύρια στο Ζάππειο, τη λαϊκή διασκέδαση.  
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα»; Τίποτα που να αξίζει τον κόπο αναφοράς!Από την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο, περάσαμε στην εξαγγελία της σταδιακής του μείωσης, πράγμα που είναι ψευδές αφού το είπε ο Αλ. Τσίπρας στην Δ.Ε.Θ.
«Πείτε μου τι έχει γίνει μέχρι σήμερα»; ρώτησε ο άσσος στα παραμύθια και στα ψέματα Αλ. Τσίπρας που, αφού στην «γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα και κοκκινίζει η σταφυλή και θάλλει η ελαία» κατάφερε με τα ψέματα, που αργότερα βάφτισε αυταπάτες να γίνει πρωθυπουργός, είναι απολύτως φυσιολογικό «σήμερα» η κάθε «Νοτοπούλου» να απαιτεί κάτι «λιγότερο από τον ουρανό με τ’ άστρα», ένα υπουργείο!
Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 11 Σεπ. 2018 - 10:19

eproodos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)