Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Ας αναρωτηθούμε πότε σε περίοδο πριν το ευρώ υπήρχαν 600.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα ;

Σήμερα,στην εποχή του “ευρωπαράδεισου” και της ΠΦΑ, περισσότερα από 600.00 νοικοκυριά δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα εξ΄αιτίας της αδυναμίας τους να καταβάλλουν τις υποχρεώσεις τους στη ΔΕΗ.

Πάνω από από 3 δισεκατομμύρια ευρώ χρωστούν καταναλωτές ρεύματος στη ΔΕΗ,ποσό που αντιστοιχεί στο 50% του τζίρου της. Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρωστούν αυτή τη στιγμή τεράστια ποσά, ενώ τα χρέη από τις μεγάλες βιομηχανίες (κυρίως ΛΑΡΚΟ κ.ά.) ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ. Παραδοσιακός κακοπληρωτής της ΔΕΗ είναι και ο δημόσιος τομέας, που οφείλει πάνω από 150 εκατ. ευρώ.

Το καταληκτικό όσο και απλό ερώτημα που τίθεται σε “ευρωλάγνους” και “ευρωψεκασμένους” είναι, πότε σε περίοδο πριν από την ένταξή μας στην ευρωζώνη, υπήρχαν 600.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα ;

Όχι, δεν απευθύνουμε το ίδιο ερώτημα σε Γερμανοτσολιάδες. Αυτοί απλώς τη δουλειά τους κάνουν.Είναι η ίδια πανάρχαιη δουλειά όπου διέπρεψε ο Εφιάλτης, ο Ιούδας και πολλοί άλλοι μεταγενέστεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)