Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

100 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρθηκαν σε διαμερίσματα! Θα μεταφερθούν κι άλλοι… (ΒΙΝΤΕΟ)




Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και μερικές ημέρες, περίπου 2.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες πρόκειται να μεταφερθούν από το κέντρο υποδοχής της Μόριας στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Μάλιστα, ήδη έχουν μεταφερθεί 100 από αυτούς σε διαμερίσματα στη Βόλβη , ενώ αναμένεται να πάνε στην περιοχή συνολικά 1.200 τις επόμενες
ημέρες.
Η είδηση προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος μέσω twitter το παρακάτω σχόλιο:



1200 λαθροεισβολεις πήγαν σε επιπλωμένα διαμερίσματα στην Βολβη!Πληρωμένα όλα ,ρεύμα, τηλ κτλ !Εσύ Έλληνα χασε το σπίτι σου και στείλετα παιδιά σου στο εξωτερικό για δουλειά !Εσύ Έλληνα στην πείνα και αυτοί στην "χλίδα" !Αυτάμε @ellinikilisi τέλος !Πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)