Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Aναφορά στην Εισαγγελέα του ΑΠ: Τα ανήκουστα που γίνονται στην Εισαγγελία Χαλκίδος. Καταστρέφουν Κόσμο. Ανοιχτός Δημόσιος Πόλεμος.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του Δημ. Αντωνίου, ιατρού
Κατ. Χαλκίδος, οδός …..         
Τηλ. …..
Xαλκίδα 28-08-2018
Αξιότιμον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Άρειος Πάγος, Αθήνα
ΘΕΜΑ: Τα ανήκουστα που γίνονται στην Εισαγγελία Χαλκίδος. Διαβάστε την αναφορά μου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Καταστρέφουν Κόσμο. Ανοιχτός Δημόσιος Πόλεμος.
Κα Εισαγγελέα
Έχω καταθέσει και παλαιότερα και σε εσάς προσωπικά πρόσφατα σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες κατέθεσα εγγράφως και προφορικά με προσωπική μου ακρόαση στον εισαγγελέα εφετών Χαλκίδος, για τον αδιανόητο τρόπο που ενεργεί η Εισαγγελία Χαλκίδος, η οποία λειτουργεί, όπως είπα στον Εισαγγελέα Εφετών «ως εκτελεστικό απόσπασμα εναντίον των πολιτών, το οποίο σκοτώνει χωρίς δίκη τους ανύμπορους».
Σας είχα καταγγείλει προ καιρού τα παρακάτω, τα οποία επαναλαμβάνω και
συμπληρώνω και το μόνο που άλλαξε είναι ότι τα πράγματα έγιναν χειρότερα έκτοτε.
α) Τα κατηγορητήρια (κλητήρια θεσπίσματα) που εκδίδονται είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ, από κάθε άποψη, νομιική, επιστημονική και λογική, σε βαθμό που αναρωτιέται κανείς εάν οι εισαγγελείς έχουν πτυχίο νομική ή εάν έχουν την δυνατότητα στοιχειώδους λογικής σκέψης. Ο βαθμός στρέβλωσης των πραγματικών στοιχείων της δικογραφίας από τους αδιάφορους ή ανίκανους εισαγγελείς φθάνει στο βαθμό της διάπραξης εκ μέρους των του εγκλήματος της «διανοητικής πλαστογραφίας» των στοιχείων της δικογραφίας, κατά συρροή με το κακούργημα της κατάχρηση εξουσίας, καθώς και για αποδοχή από τον (την) εισαγγελέα πλαστογραφημένου παραβόλου του δημοσίου από δικηγόρο για την νομιμοποίηση της έγκλησής του.  Ήδη σχετική μου μήνυσηκατά δύο εισαγγελέων έχει διαβιβαστεί με βούλευμα στοναρμόδιο εφέτη ανακριτή, ενώ κάθε μέρα σχεδόν ακούγονται απίστευτα γεγονότα στα ακροατήρια από τέτοια εγκληματικά κατηγορητήρια τα οποία καταστρέφουν κόσμο. 
β) Ότι σε μεγάλο βαθμό τα κατηγορτητήρια τα ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της Εισαγγελίας, διαβάζοντας οι ίδιοι! τις μηνύσεις, χωρίς την παραμικρή συμμετοχή των εισαγγελέων (εξαιρώ τα κατηγορητήρια για κακουργήματα, αν και δεν είμαι και σίγουρος). Για το θέμα αυτό σας κατέθεσα και προσωπική μου εμπειρία της συγγραφής από εμένα κατηγορητηρίου εναντίον αντιδίκων μου κατά παράκληση του εισαγγελέα τον οποίο σας κατανόμασα. Επίσης σας κατέθεσα και άλλα αδιάσειστα στοιχεία, για το θέμα αυτό το οποίο όμως είναι ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ κόσμο και ισχύει σε όλη την Ελλάδα.
γ) Το τμήμα καταχώρησης των μηνύσεων, καταχωρεί στο κομπιούτερ τις μηνύσεις κατά εισαγγελέων και δικαστών, χωρίς τα ονόματά των και χωρίς τις κατηγορίες που αναφέρονται στις μηνύσεις, με προφανή σκοπό να ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ στο κεντρικό τερματικό του ΑΠ, το οποίο έχει δημιουργηθεί για να ελέγχει τις καταγγελίες κατά δικαστών-εσιαγγελέων σε όλη την Ελλάδα, για τον έλεγχο της διαφθοράς στην δικαιοσύνη, και λόγω-προφανώς-της τακτικής της απόκρυψης και «πετάγματος στο καλάθι των αχρήστων» των καταγγελιών αυτών, όπως έγινε με δική μου καταγγελία προ ετών.
δ) Η μηχανοποιημένη πλαστική σφραγίδα με το όνομα και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του προισταμένου της Εισαγγελίας Χαλκίδος κυκλοφορεί ελεύθερα στα χέρια οποιουδήποτε, ο οποίος σφραγίζει εισαγγελικά έγγραφα κι εντολές-κλήσεις με το όνομα και την τεχνητή υπογραφή του εισαγγελέα και στα χρονικά διαστήματα που ο εισαγγελέας αυτός απουσιάζει σε διακοπές ή σε άδεια ασθενείας. Και τα έγγραφα αυτά, νομικά, θεωρούνται ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ.
Κε Εισαγγελέα
Για όλες τις παραπάνω καταγγελίες μου, αναλαμβάνω πλήρως το βάρος της απόδειξής των  και της ανάληψης των ευθυνών μου για το ενδεχόμενο ψεύδους των καταγγελιών μου αυτών.
Επειδή όμως, σε όλα τα παραπάνω είμαι ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ κι έχω ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στα γεγονότα αυτά, καλέστε με σε ακρόαση ενώπιον ειδικής επιτροπής της Επιθεώρησης Δικαστηρίου, το οποίο το έχω ζητήσει και πάλι και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.
Δεν σας καταθέτω τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία με την καταγγελία μου αυτή, γιατί θα είναι μια ακόμα μάταιη πράξη. Γι αυτό παίρνω την ευθύνη της δημόσιας καταγγελίας αυτών κι άλλων παρατυπιών σε βαθμό εγκλήματοςπου διαπράττονται στην Εισαγγελία Χαλκίδος, και φοβάμαι και σε όλη την Ελλάδα.
Και τελικά το θηρίο αυτό που εξετράφη, αρχίζει και τρώει τώρα και τους ίδιους τους εκτροφής του….βλέπε την απόφαση για την αποφυλάκιση του δολοφόνου για «κρίσεις επιληψίας»….
Κα Εισαγγελέα
Μια λύση υπάρχει τελικά. Να ψηφιστεί το δικαίωμα για ΕΤΕΡΟΔΙΚΕΙΑ των ελλήνων πολιτών. Δηλ. να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ για την εκδίκαση των υποθέσεών μας. Έγώ π.χ. θα διάλεγα την Μπουκίνα Φάρσο, ή την Ακτή του Ελεφαντοστούν.
Τέλος, σας ενημερώνω, ότι την καταγγελία μου θα την δημοσιεύσω στο διαδίκτυο, για να μάθη ο ελληνικός λαός τι γίνεται και να αντιδράσει επιτέλους, γιατί οι εισαγγελείς έχουν ξεχάσει ότι είναι λειτουργοί και υπάλληλοι του λαού κι έχουν de facto αναγορεύσει εαυτούς σε ΔΥΝΑΣΤΕΣ του λαού. Κι εδώ πλέον έχει θέση η εφαρμογή στου αρ. 120 Σ….με κάθε μέσο και τρόπο. 

Με εκτίμηση                                     
Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)