Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Στηρίξτε τον αγώνα μας

Στηρίξτε τον αγώνα μας. Διαδόστε την ιστοσελίδα μας, κάντε like, και κοινοποιείστε τις αναρτήσεις μας.Η απαλλαγή απο τη νεο-γερμανική κατοχή είναι και δική σας υπόθεση. Δώστε τη μάχη των επιχειρημάτων παντού, στη δουλειά,στο σπίτι, στο καφενείο, στο δρόμο και κυρίως στο διαδίκτυο.

Στηρίξτε τον αγώνα μέσα από το διαδίκτυο που είναι το κύριο μέσο αντίστασης απέναντι στα ελεγχόμενα κατοχικά ΜΜΕ της ευρωκαταστροφής και του ευρωγενιτσαρισμού.

Στηρίξτε μας  ανώνυμα ή επώνυμα, με μια μικρή δωρεά για να γίνουμε ποιο δυνατοί.( βλ. την ανάρτηση στο άνω δεξιά μερος της Ιστοσελίδα μας : “Στηρίξτε τον αγώνα μας”

Εγγραφείτε για να σας στέλνουμε το ενημερωτικό μας δελτίο ( βλ. την σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας).

H  Οδός Δραχμής πλαισιώνεται από επιτελείο επιστημόνων, δημοσιογράφων, αναλυτών, αρθρογράφων, σκεπτόμενων πολιτών που συνεισφέρουν εθελοντικά στη μοναδική αυτή ιστοσελίδα που αναρτά ειδήσεις, απόψεις και προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την γερμανική ευρωκατοχή.

Η Οδός Δραχμής είναι η μοναδική ιστοσελίδα που υποστηρίζει με συνέπεια και σοβαρότητα  αντιμνημονιακές και ευρωσκεπτικιστικές πατριωτικές και δημοκρατικές θέσεις, με ρεαλισμό και ισχυρή επειχειρηματολογία. Ο αναγνώστης θα βρει εδώ ειδήσεις,απόψεις και σοβαρές προτάσεις για την έξοδο απο την κρίση που δεν θα βρει αλού ή θα τις διαβάσει διαστρεβλωμένες.

Η Οδός Δραχμής δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός αλλά ενημερωτική ιστοσελίδα με συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις, που σκοπό έχουν την πληροφόρηση του πολίτη με ειδήσεις και απόψεις για την ανάγκη και τις δυνατότητες εξόδου από την οικονομική κρίση.

Οι απόψεις  που εκφέρονται εδώ, εκπροσωπούν μια τεράστια μερίδα αν όχι την πλειοψηφία του ελληνικού  λαού που δεν εκπροσωπείται στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν  διαθέτει άλλα μέσα μαζικής ενημέρωση και  πολύ σπάνια εκφράζονται στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά. Για αυτό και η ιστοσελίδα μας είναι μοναδική στο είδος της.

Το καθεστώς της σύγχρονης μεταμοντέρνας κατοχής  φοβάται την αλήθεια, την κοινή λογική, τα ισχυρά μας επιχειρήματα. Για αυτό και φιμώνει την έγκυρη και σε βάθος μελετημένη άποψή μας  για την έξοδο από την ευρωφυλακή  και τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα, που αποτελεί σήμερα τη μόνη εφικτή, αποτελεσματική, σοβαρή πρόταση εξόδου από την κρίση.

Η ιστοσελίδα μας κρατά αναμμένο το κερί της μοναδικής αυτής αποτελεσματικής πρότασης για την απαλλαγή από την γερμανική κατοχή, την εξαθλίωση, τον αφανισμό της χώρας.Διαμορφώνει και αναμένει το ορμητικό κύμα που θα οδηγήσει τις απόψεις αυτές στο τιμόνι και στην ανάσταση της πατρίδας.

Για όλα αυτά, σε καλούμε φίλε αναγνώστη να πλουτίσεις το οπλοστάσιο των επιχειρημάτων σου διαβάζοντας την ιστοσελίδα μας, να επικοινωνείς και να σχολιάζεις τα κείμενά μας, να συμπαραταχθείς μαζί μας, αναπαράγοντας και διαδίδοντας τις απόψεις μας  μέσα από το διαδίκτυο, στη δουλειά, στο καφενείο στο σπίτι, παντού όπου βρεθείς.

Είναι και δικό σου χρέος ο αγώνας για  σωτηρία της πατρίδας, όχι με αδιέξοδες διαμαρτυρίες και φωνασκίες ή παρασυρόμενος από διάφορους αυτόκλητους “σωτήρες”, αλλά με γνώση,άποψη, πειθώ, με πρόταση οικονομικά μελετημένη και πολιτικά εφικτή

Η Οδός Δραχμής δεν διαθέτει οικονομικά μέσα, εξαρτήσεις, χορηγούς, εκτός από το δίκιο των απόψεών μας και τους αναγνώστες της. Για αυτό ζητάμε τη στήριξή σου φίλε αναγνώστη, τη διάδοση των απόψεων και των προτάσεών μας με μοναδικό σκοπό τη σωτηρία της πατρίδας.

Ο μόνος τρόπος για να βγούμε την γερμανική φυλακή, είναι να την γκρεμίσουμε με επιχειρήματα και με την αλήθεια.

Η αλήθεια και η ελπίδα θα είναι πάντα ζωντανές στις μάχες, στους αγώνες της ζωής και της ιστορίας. Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ. “Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)