Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων

Η Έκθεση κρητικών προϊόντων «Ένα ταξίδι γεύσεων στην Κρήτη» ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Δεκάδες παραγωγοί κρητικών προϊόντων συναντώνται για μία ακόμη φορά στο Σύνταγμα με στόχο να πρωταγωνιστήσουν στην ανάδειξη τοπικών γεύσεων και να δώσουν την δυνατότητα στους καταναλωτές προμηθευτούν κρητικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς σε ελκυστικές τιμές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία

Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων θα πραγματοποιηθούν στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά, μέλι, σφακιανές πίτες, ελιές και πολλά άλλα, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν μια σειρά από μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Η έκθεση που θα διαρκέσει 3 ημέρες, θα είναι ανοιχτή από το πρωί της Πέμπτης 20/09/2018 έως και το Σάββατο 22/09/2018, ενώ οι ώρες λειτουργίας της θα είναι καθημερινά από τις 09:00 έως και τις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)