Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί …

GEWKWN :     Από τον Γέροντα μου ….
Η πλάνη είναι δίπλα σας, θα περάσει ξυστά από εσάς, προσέξτε μην σας αγγίξει….
Η νέα εποχή που θα φτιάξουν, η οποία θα είναι ωραία καλλωπισμένη και όλα για εσάς, προσέξτε εσείς να μην πλανηθείτε………. ( και ) μέσα στο ιερατείο θα υπάρχει πλάνη!
 Θα πλανήσουν τον κόσμο, θα αποτιμήσουν τα ουράνια λόγια, θα αλλοιώσουν τα μυστήρια της εκκλησίας τότε θα φέρουν τον γάμο της ομοφυλοφιλίας ( σημείωση : αυτά τα είπε Ο Γέροντας στις 30/10/2013 )

Για κοιτάξτε πως θα έλθει η πλάνη, θα έλθει με φωνή μεγάλη και ο κόσμος και η νεολαία, ως τυφλοί θα ακολουθησουν.

Η πλάνη είναι δίπλα σας, θα περάσει ξυστά από εσάς, προσέξτε μην σας αγγίξει, θα πουν για καταστροφή του ουρανού και της γης, πράγμα που μόνον Ο Θεός γνωρίζει, οι ψυχολόγοι θα δρουν και θα μιλούν ( προτείνουν ) φάρμακα.

Θα ακούσετε σύντομα ότι θα βγει το ‘’ πραγματικό ευαγγέλιο ‘’ που δεν το γνωρίζατε δήθεν, και δυστυχώς αυτό το νέο ευαγγέλιο, ένα κομμάτι της εκκλησίας θα το μοιράσει στον κόσμο.

Το ένα τέταρτο της εκκλησίας θα σαπίσει, θα νεκρωθεί ………………………………

Όταν θα δουν οι υπόλοιποι, το ¼ των νεκρών ( την κεφαλη της εκκλησίας ) τότε θα πέσουν σε μετάνοια. ( σημείωση : σε ένα σώμα το κεφάλι με μέρος του στήθους αντιστοιχεί στο ¼ του σώματος )………………..
Στην ‘’ νέα εποχή ‘’ θα αμφισβητήσουν Το Χριστό, για καλό θα μιλήσουν, για καλό της ανθρωπότητας, την γη θα κάνουν θεό.

Για όλα όσα θα συμβούν παιδιά μου, θα είστε μάρτυρες της ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και όχι της ‘’ νέας εποχής ‘’ οι ανάγκες σήμερα είναι για την δικαιοσύνη Του Κυρίου, να φιλάτε τα πόδια του, τα ίχνη Του.

Θα κατασπαράξουν σαν τις ύαινες την Ορθοδοξία, θα τα δείτε μπροστά σας , θα πουν : ‘’ ε! καλά τι έκανε Ο Θεός για εμάς; ‘’ σύντομα θα φέρουν τον κοσμον στην ειδωλολατρία ξανά, Να είσθε μέσα στην εκκλησία, ΚΑΝΕΝΑΣ έξω!

………Σε λίγο θα δείτε την σημαία μας να την αλλάζουν, δεν ομιλω για την ελληνικήν σημαία αλλά για την σημαία της εκκλησίας.
Θα πουν : ‘’ εάν έχουμε το Βυζάντιο, θα έχουμε εχθρότητες, ενώ με την πανθρησκια θα είναι όλα ειρηνικά ‘’

Θα αλλάξουν προς το μοντέρνο τους ιερείς, θα πουν ‘’ δεν μπορείτε να κρατάτε ( έχετε ) Σταυρό επάνω σας διότι οι μουσουλμάνοι θα διαμαρτυρηθούν, ( θα προσβληθούν ) ‘’

Αυτοί θα κρατούν ένα τρίγωνο ανάποδο, θα πουν επίσης ‘’ δεν πρέπει πλέον να φορούν ράσα οι ιερείς, διότι τα ράσα συμβολίζουν πένθος, και γι’ αυτό τα φορούσαν, για τον Θεον τους, τώρα Αυτός αναστήθηκε και δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για να τα φορούν. ‘’

Όμως προσέξτε παιδιά μου να κρατήσετε γερά, να φτιάξετε γερές βάσεις, να γαληνέψει η ψυχή σας και ως καλοί ποιμένες παιδιά μου μην αφήσετε κανέναν να φύγει.

Δεν χρειάζεται θόρυβος, χρειάζεται αγάπη, χρειάζεται ευσπλαχνία, όσο θα μισούσατε τον εαυτόν σας, τόσο να μισήσετε και τους άλλους, η μόνη λύσις είναι……………
Ο Τριαδικός Θεός, Η Παναγία Μητέρα, Οι Άγιοι Του Θεού.
Είναι καθήκον Ιερό, να σώσετε τις ψυχές σας και μετά να βοηθήσετε και τους άλλους.
Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα  να τα δημοσιεύσω
GEWKWN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)