Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Αγαπητά μου Ελληνόπουλα που περάσατε στις Στρατιωτικές σχολές της χώρας και εντός του μηνός θα παρουσιαστείτε για να ξεκινήσετε την Στρατιωτική φοίτησή σας.

Συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία σας, αλλά όπως θα διαπιστώσετε στην συνέχεια της επιστολής μου, δεν απευθύνομαι σε όλους σας.

Όπως και τα άρθρα μου πλέον έτσι και η επιστολή αυτή, δεν απευθύνεται στους πολλούς. Δεν απευθύνομαι δηλαδή, σε όσους ψάχνουν μέσα στον Ελληνικό στρατό, ένα μόνιμο δημοσιο-υπαλληλικό «αποκούμπι», που θα τους δώσει έναν μισθό από την πρώτη στιγμή της φοίτησης, μέχρι να πάρουν το «εφ’ άπαξ» και την σύνταξη στα 45.

Δεν απευθύνομαι σε σας, γιατί αφού το κάνετε για την σιγουριά του μισθού, σε κάποια δεδομένη στιγμή και για να μην χάσετε τον μισθό σας, θα ΥΠΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και θα προδόσετε την πατρίδα, όπως έκαναν και τα «βατράχια» μας στα ΙΜΙΑ, που τα διέταξε ο προδότης υπουργός ΠΑΓΚΑΛΟΣ να πάρουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και να φύγουν και εκείνοι ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ στον ΠΡΟΔΟΤΗ και όχι στον όρκο της ΠΑΤΡΙΔΟΣ που είχαν δώσει και λέει: «Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.»

Μπορεί λοιπόν τότε να εγκατέλειψαν την ΣΗΜΑΙΑ και να «την πήρε ο αέρας» κατά τον ΠΡΟΔΟΤΗ Πάγκαλο και γι’ αυτό να μπορούν σήμερα να βγάζουν γλώσσα τα Τουρκάκια και να διεκδικούν τα νησιά μας, αλλά ο μισθός, ΜΙΣΘΟΣ.

Μπορεί να χάσαμε ως Έλληνες, αξιοπρέπεια και ΕΘΝΙΚΗ υπερηφάνεια ΑΛΛΆ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ. Ούτε του Πάγκαλου, ούτε κανενός στρατιωτικού.
Ναι αλλά η ΠΑΤΡΙΔΑ, τους Στρατιωτικούς τους πληρώνει ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

Γι’ αυτό και εσείς που πάτε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ για τον μισθό, δεν μ’ ενδιαφέρεται. Γιατί τα πάντα θα τα κάνετε για τον μισθό και όχι για την πατρίδα.

Απευθύνομαι στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ που δήλωσαν τις Στρατιωτικές σχολές από αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ, στα Ελληνόπουλα που θεωρούν ΤΙΜΗ τους να φορέσουν την στολή του Ελληνικού στρατού και το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και στα Ελληνόπουλα που είναι ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και έχουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ συνείδηση.

Ξέρω εσείς είσαστε λίγοι, αλλά να ξέρετε κι εσείς, πως ΠΑΝΤΑ οι ΛΙΓΟΙ έκαναν την ΔΙΑΦΟΡΆ.
Όχι η «μάζα».
Και η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν χρειάζεται πολλούς. ΕΝΑΝ χρειάζεται. Και ελπίζω αυτήν την επιστολή να την διαβάσεις και εσύ. Ο ΕΝΑΣ.

Αυτή η μικρή αλλά γιγάντια πατρίδα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, έχει ένα βάρος ευθύνης απέναντι σε όλη την ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ.
Ένα «βάρος» που το σηκώνει αιώνες τώρα, δίνοντας στην ανθρωπότητα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Από αθλητισμό, πολιτισμό, επιστήμες, φιλοσοφία, δημοκρατία, ελευθερία, μέχρι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Αυτή η πατρίδα ΠΑΝΤΑ ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ από την πολιτική ηγεσία και την Στρατιωτική της διοίκηση. Πάντα προδότες είχαν το διατάζειν αλλά πρόδιδαν με τρόπο και μέχρι εκεί που μπορούσαν, για να μην αποκαλύπτονται εντελώς φανερά.

Ακόμα και το 1940 που στις 28 του μήνα θα εορτάσουμε το Ιστορικό έπος, η Ελλάδα ήταν εντελώς ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ από την πολιτική ηγεσία και την στρατιωτική της διοίκηση.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΟΣ και την μεγάλη ΝΙΚΗ απέναντι στα Ιταλικά στρατεύματα, δεν τα πετύχαμε από τις διαταγές της πολιτικής και της τότε στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά από την ΑΝΥΠΑΚΟΗ του ΕΝΟΣ.

Οι διαταγές που έστειλε τότε το ΓΕΣ με τον προδότη αρχηγό ΠΑΠΑΓΟ, στον αρχηγό του μετώπου που θα αντιμετώπιζε την Ιταλική επίθεση, ήταν η ΙΔΙΑ που έδωσε και ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάγκαλος στα ΙΜΙΑ.
«Πάρε την ΣΗΜΑΙΑ και φύγε από τα σύνορα στα βουνά, και φτιάξε γραμμή άμυνας ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ στον Αχελώο»… Αυτή ήταν η διαταγή ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ του ΠΑΠΑΓΟΥ, που δεν οδηγούσε την Ελλάδα σε ΕΠΟΣ αλλά σε ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
Στο έπος μας οδήγησε η ΑΝΥΠΑΚΟΗ του ΕΝΟΣ.
Του αντιστράτηγου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΗΜΗΤΡΟΥ που απάντησε στην διαταγή προδοσίας του ΓΕΣ, το εξής:
«Για εμένα τα σύνορα είναι εδώ πάνω. Δεν παραδίδω στον εχθρό σπιθαμή Ελληνικού εδάφους. ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΛΠΑΚΙ».
Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και έτσι τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
Δεν υπακούν σε διαταγές ΠΡΟΔΟΤΩΝ. Δεν παραδίδουν σπιθαμή ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΈΤΣΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, για να μην βρεθεί πάλι, κάποιος ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ «Κατσημήτρος».
Θέλει να απαρτίζεται μόνο από δημοσιο-υπαλληλικά στελέχη, που θα βάζουν πάνω απ΄όλα τον μισθό και θα υπακούν πρόθυμα σε ότι διαταγή και να λάβουν, προκειμένου να μην χάσουν τον μισθό.

Για να το πετυχαίνει αυτό, χρησιμοποιεί ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ και εντελώς ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ μεθόδους, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, τις οποίες αντιμετωπίζουν όλοι οι νεοεισακτέοι πρωτοετείς σε όλες τις Στρατιωτικές σχολές της χώρας, ιδιαιτέρως των αξιωματικών της Ευελπίδων, Ικάρων, Ναυτικών δοκίμων, αλλά και των υπαξιωματικών.

Θα τα λέγαμε με παλαιότερη λέξη «καψόνια», μόνο που δεν είναι. Αυτά που κάνουν σήμερα στους υποψήφιους αυριανούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του Ελληνικού στρατού, είναι ένας επιστημονικά μελετημένος ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ που διαλύει την ελεύθερη βούληση και την λογική των υποψηφίων.

Ο λόγος είναι ένας. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΤΟΜΩΝ για να μείνουν στον Ελληνικό στρατό, αυτοί που «πρέπει».

Όποιος ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ δεχθεί αυτόν τον παράλογο ψυχολογικό εκβιασμό και δεν «επαναστατήσει» μέσα του, αυτός θα είναι ένας καλός και υπάκουος «ένστολος» που δεν θα δημιουργήσει στο μέλλον προβλήματα σε κανέναν. Θα τον διατάζουν να πάρει την ΣΗΜΑΙΑ και να φεύγει και αυτός θα υπακούει.

Όποιος ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ όμως έχει μέσα στην συνείδησή του, στοιχεία που λέγονται, πατριωτισμός, λογική σκέψη, ελευθερία, αξιοκρατία, αυτός σαφώς και θα επαναστατήσει μέσα του. Αυτά τα στοιχεία και αυτές τις αξίες που έχει ως άνθρωπος, δεν τις πουλάει και δεν τις αγοράζει κανένας «μισθός».

Αυτός ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ θα τους πεί «άντε γ@μ@θ@τε και εσείς και ο στρατός σας». Και απλά θα σηκωθεί και θα φύγει, γιατί ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ επιδιώκει αυτός ο επιστημονικά μελετημένος ψυχολογικός εκβιασμός.

Να σηκωθείς και να ΦΥΓΕΙΣ από ΜΟΝΟΣ σου, γιατί από μόνοι τους ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ, ούτε μπορούν να σε διώξουν αν δεν κάνεις κάποιο ποινικό αδίκημα. Σου δημιουργούν τις συνθήκες που θα σε ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ.

Έτσι με λίγα λόγια και μέσα στο πρώτο τρίμηνο γίνεται το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στους υποψηφίους των ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΣΧΟΛΏΝ, αναγκάζοντας τους ανυπάκουους και πιθανότατα αυριανούς «Κατσημήτρους», σε αποχώρηση.

Αυτά θα αντιμετωπίσετε Ελληνόπουλα και σας τα λέω για να τα γνωρίζετε και να προετοιμαστείτε ψυχολογικά.
Και θα σας δώσω και μία συμβουλή.
Επειδή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ χρειάζεται Έλληνες που να έχουν μέσα τους αρχές και αξίες Ελλήνων, που σε κάποια κρίσιμη στιγμή θα βγεί και ο «Κατσημήτρος» από μέσα τους, εσείς μην φύγετε.

Κάντε υπομονή τους τρεις πρώτους μήνες και γράψτε στ’ @ρ@@@ σας τους κομπλεξικούς και τους π@π@ρ@ς, που θα προσπαθούν να σας αναγκάσουν να φύγετε, με μ@λ@κίες του τύπου, «όταν προχωράτε θα κοιτάτε μόνο τον ουρανό ή την γη και τίποτα δίπλα σας» και ότι άλλη μ@λ@κία γεννήσει το άρρωστο και κομπλεξικό μυαλό τους.
Δείτε το σαν ένα γελοίο παιχνίδι, που πρέπει στους τρελούς να λέτε μόνο «ναί».

Κάντε υπομονή και μην τους δώσετε την χαρά, ότι σας έδιωξαν. Κάντε υπακοή στις μ@λ@κίες και τις π@π@ριές των κομπλεξικών καραβανάδων και κρατήστε την ανυπακοή σας, για ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ελπίζω εσείς που πρέπει να το πήρατε το μήνυμα και οι Έλληνες μέσα και έξω από τον στρατό, να γνωρίσετε τι συμβαίνει στις στρατιωτικές σχολές, αλλά και για ποιό λόγο συμβαίνει.


Υ.Γ. Εσείς Ελληνόπουλα, που τα περασμένα χρόνια, παρά τον αγώνα ζωής που δώσατε για να πιάσετε αυτές τις υψηλές βαθμολογίες και να περάσετε στις στρατιωτικές σχολές, τις παρατήσατε και φύγατε επειδή δεν υποκύψατε στον ψυχολογικό εκβιασμό που σας έκαναν οι κομπλεξικοί και οι προδότες, είσαστε άξιοι πολλαπλασίων συγχαρητηρίων, γιατί βάλατε την ανθρώπινη λογική και τις Ελληνικές αξίες, υπεράνω της μονιμότητας του μισθού και τις σύνταξης στα 45. Σας τιμώ.


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)