Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το παγκοσμιο παρασιτικο αρπαχτικο "κεφαλαιο" της λεγομενης "κλιματικης αλλαγης"

Ο νομπελίστας Ivar Giaever καταρρίπτει την απάτη της ...Η επιβολη και επικρατηση τα χρονια που ζουμε απο το παγκοσμιο παρασιτικο αρπαχτικο "κεφαλαιο" της λεγομενης "κλιματικης αλλαγης", απο τις κυβερνισεις των ΗΠΑ Κλιντον Ομπαμα με αορατες τις τραπεζες των Ροτσιλντ κλπ, και στην χωρα μας απο τους εκπροσοποπους τους, ΓΑΠ Μπιρμπιλη κλπ με αμεριστη "θεωρητικη " επεθεργασια και υποστηρηξη καθηγητων τυπου Ζερεφου, ,Ζερβου, Διαμαντουδη κλπ και τραπεζιτες τυπου Προβοπουλου Στουρναρα, μονο καταστροφη μας εφεραν.
Αυτο βεβαια σε παρομιο βαθμο επιβληθηκε και εφαρμοστηκε σε ολη την Ε.Ε. 
Τα οικονομικα αποτελεσματα αυτης της μπαμπεσικης αρπαχτης απο την πραγματικη ελληνικη οικονομια ειναι τραγικα και ξεπερνουν με δικους μου προχειρους υπολογισμους το αστρονομικο ποσο των ..300 δις Ευρο.

Σχετικες αναλυσεις ο αναγνωστης θα βρει στο προσωπικο μου μπλογκ oataktos.blogspot.com
Δυστυχως για ολους μας και ιδιαιτερα για τα παιδια και τα εγγονια μας που θα κληθουν να πληρωσουν αυτο το σχεδιασμενο με ψεματα και τεραστια υποστηριξη απο τα ΜΜΕ προπαγανδα επιβληθεν εγκλημα .

Ο λαος μας βρισκεται σε παρα πολυ δεινη θεση σχεδον διχως διεξοδο διχως ονειρο. Η βοηθεια την ελληνικης ομογενειας ειναι οσο ποτε αναγκαια και επιβεβλημεη ,παρ οτι η εδω ανθελληνικη εξουσια δεν τους εδωσε και παλι το δικαιωμα της ψηφου που δικαιουνται (μοναδικη περιπτωση παγκιοσμιως) .

Ενα νεο και παλι ΕΑΜ ειναι αναγκη να ξαναγεννηθει. 
Με αυτην την πεποιθηση σας χαιρετω και ευχομε οτι καλυτερο, ψυχραιμια και αποφασιστηκοτητα Ευχαριστω.



Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)