Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

 ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΟΜΟΛΟΓΙΑ" (ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ)https://apotixisi.blogspot.com/2018/09/facebook-twitter-google-email_24.html : "ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ... Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ".   Δεν δικαιώνεται η αυτοδικία μιας ομάδας 20 - 30 ατόμων που ως συμμορία επιτίθενται για να χτυπήσουν έναν άνθρωπο που θεωρούν προδότη της πατρίδας και στην ουσία δεν πράττουν τίποτα διαφορετικό από τους σταλινικούς και χιτλερικούς φασίστες με το λιντσάρισμα... ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.  ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΩΣ ΘΕΑΡΕΣΤΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΠΡΑΞΗ ΤΥΦΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ;  ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. 
ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ EMAIL ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ccu@cybercrimeunit.gov.gr .
ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ;
Opera Στιγμιότυπο_2018-09-24_180153_apotixisi.blogspot.com.png

Υ.Γ. ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ… ΟΣΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μουhttp://www.ελεύθερηβούληση.gr , http://www.freevolition.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)