Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ και ΦΡΙΚΗΣ στον καταυλισμό της Μόριας! Αυτούς θα στείλουν σε όλη τη χώρα… (ΒΙΝΤΕΟ)


Τέλος δεν έχει η βία και τα εγκλήματα στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Μόρια, η οποία έχει αυτή τη στιγμή υπερτριπλάσιο αριθμό λαθροπροσφύγων απ’ ότι μπορεί να φιλοξενήσει.
Η περιοχή αυτή απασχολεί συνεχώς το αστυνομικό δελτίο εδώ και 4 χρόνια λόγω των συνεχών ληστειών, δολοφονιών, βιασμών και ξυλοδαρμών για εθνοτικούς και θρησκευτικούς λόγους.





Ο καταυλισμός της Μόριας απασχολεί σταθερά το αστυνομικό δελτίο τα τελευταία χρόνια λόγω ληστειών,δολοφονιών,βιασμών & ξυλοδαρμών για εθνοτικούς & θρησκευτικούς λόγους.
Αντί να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία,θα τους αμολήσουν στην ενδοχώρα κάνοντας χώρο για καινούργιες φουρνιές.

Αυτούς τους ανθρώπους, όπως ανακοινώθηκε πριν δύο ημέρες, θέλουν να τους προωθήσουν στην υπόλοιπη Ελλάδα θέτοντας σε κίνδυνο τους πολίτες, αντί να τους απελάσουν και να τους στείλουν πίσω στην Τουρκία.
Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο καταυλισμός της Μόριας χαρακτηρίστηκε ως ο χειρότερος σε ολόκληρο τον πλανήτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)