Φρένο στη ασύδοτη φοροαποφυγή και φοροδιαφυγή, που όπως δείχνουν οι επιτόπιοι έλεγχοι των εφοριακών ξεπερνά ακόμη και το 60% στο σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων (κυρίως με τη μη έκδοση αποδείξεων) επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, υποχρεώνοντας πελάτες και επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους, κατά κύριο λόγο, το πλαστικό χρήμα (πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες).
Έτσι σε υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να εκδοθεί σήμερα ή αύριο και θα αφορά την άρση σχεδόν όλων των περιορισμών στην κίνηση των κεφαλαίων και την ουσιαστική κατάργηση των capital controls μετά από τρία χρόνια, θα περιέχεται και διάταξη με την οποία θα μειώνεται στα 200 ευρώ από 500 ευρώ σήμερα το όριο των συναλλαγών πάνω από το οποίο θα είναι υποχρεωτική ή χρήση πλαστικού χρήματος.
Με τον τρόπο αυτό το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να αποκτήσει σαφέστερη γνώση των συναλλαγών που διενεργούν άρα και του ημερήσιο τζίρου που έχουν κλάδοι ιδιαίτερα ευεπίφοροι στην φορολογική παραβατικότητα όπως κομμωτήρια, εστιατόρια, ταβέρνες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, συνεργεία Ι.Χ, γυμναστήρια, κέντρα διασκέδασης κλπ.

Υ.Γ. πως μπορούν αυτοί με υπουργική απόφαση να άρουν τα Capital Controls, αφού οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απατεώνες μαζί και το Γιανη με το ένα Ν έλεγαν ότι είναι απόφαση της Ε.Ε. και του EUROGROUP και όχι της κυβέρνησης.

Ας μην ξεχνάμε ότι όταν προσπάθησαν να μειώσουν την χρήση μετρητών στην Γερμανία και να την φτάσουν στα 5000 Ευρώ, οι Γερμανοί ξεσηκώθηκαν, εμείς τι θα κάνουμε ??? Μιλάνε για 200 Ευρώ μετρητά, μια πρόταση που έγινε από τους βολευτές του ΠΑΣΟΚ πριν 5 χρόνια και την εφαρμόζει το ΣΥΡΙΖΑ τώρα, επειδή το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και κυβερνά ακόμα.

Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τον φασισμό ???
Χρησιμοποιούμε μονάχα μετρητά για να σκάσει ο Τσίπρας και κάθε λογής Ναζιστικό Αριστερό - Σοσιαλιστικό σκατόμουτρο.