Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο πλήρης διασυρμός της Ελλάδας μέσα σε ένα βίντεο 3 λεπτών - Όταν η αλληλεγγύη και τα ανοικτά σύνορα οδηγούν στην κόλαση


Freepen.gr - Το αραβικό Αλ Τζαζίρα, γνωστό για τον παραμορφωτικό τρόπο που παρουσιάζει τον πόλεμο της Συρίας, έκανε αφιέρωμα στο χοτ σποτ της Μόριας στη Λέσβο. Μέσα σε τρία λεπτά της ώρας διασύρεται η χώρα διεθνώς αλλά και δίκαια χάρη στην κυβέρνηση που νόμιζε ότι αλληλεγγύη σημαίνει πως ανοίγω τα σύνορα, βάπτιζω τους πάντες ως πρόσφυγες και μετά είτε τους στοιβάζω σε μικρά Αουσβιτς, είτε τους διασκορπίζω στις τοπικές κοινωνίες.

Πεντάχρονα παιδιά έχουν βιαστεί στη Μόρια. Απόπειρες αυτοκτονίας. Ένα ντους για 84 ανθρώπους και μια τουαλέτα για 72. Χρειάζεται να περιμένει κανείς μισή ώρα στην ουρά για να κάνει την ανάγκη του.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί οι παράνομοι μετανάστες δεν επαναπατρίζονται ώστε να παραμείνουν μόνο οι πρόσφυγες, οι οποίοι μπορούν κι αυτοί πλέον σιγά σιγά να επιστρέψουν στην πατρίδα τους καθώς ο πόλεμος τελειώνει.

Για ποιο λόγο ενισχύεται καθημερινά αυτή η ωρολογιακή βόμβα που οδηγεί τους πάντες στα όριά τους;




freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)