Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Με απίστευτους ρυθμούς αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων προς το Δημόσιo

Φόροι 1,63 δισ. δεν πληρώθηκαν τον Ιανουάριο

Με απίστευτους ρυθμούς αυξάνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φορολογούμενων προς το Δημόσιo, συνέπεια των πολλών φόρων που εφαρμόστηκαν τόσο το 2016, όσο και αυτών που τέθηκαν σε εφαρμογή το νέο έτος.
Αποτέλεσμα όμως των φόρων που επιβλήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017, ήταν να δημιουργηθούν νέα ληξιπρόθεσμα χρέη ύψους 1,63 δισ. ευρώ.
Την ίδια στιγμή, οι οφειλέτες του Δημοσίου, για τους οποίους έχουν ληφθεί αναγκαστικά μέτρα (δεσμεύσεις λογαριασμών και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων) ανέρχονται στους 851.818, ενώ συνολικά οι οφειλέτες του δημοσίου ανέρχονται σε 4,7 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)