Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΟΧΗ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ερευνώντας κάποιος πολύπλευρα την μεγάλη αυτή υπόθεση του δήθεν σκανδάλου του Βατοπεδίου, μετά από τόσα χρόνια, μπορεί να διαπιστώσει με ποιο σκοπό το είχαν διακινήσει, ποιοι το είχαν διακινήσει στα δοσιλογικά ΜΜΕ και ποιους εχθρούς της Ελλάδας υπηρετούσαν.
Ο τοε πρωθυπουργός είχε διαπράξει το ολέθριο «σφάλμα» να ανοιχτεί στον Ρώσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν, τον οποίο επιστέφτηκε πολλές φορές και είχε μαζί του κεκλεισμένων των θυρών πολύ σημαντικές συνομιλίες. Ο τότε πρωθυπουργός είχε τολμήσει να βάλει, παρά την λυσσαλέα αντίθεση της κ Μπακογιάννη, τότε υπουργό Εξωτερικών και των Αμερικανών, το βέτο προς το τεχνικό κρατίδιο των Σκοπίων για την είσοδο του στο ΝΑΤΟ.

 Ο τοε πρωθυπουργός είχε κάνει το παράτολμο βήμα να συνομιλεί για στενή στρατηγική συνεργασία με την Ρωσία.

Για όλα αυτά, έπρεπε να αφανιστεί, έπρεπε να εκτελεστεί, (σχέδιο δολοφονίας
του ),  όπως είχαν διατάξει οι ξένοι χρηματοδότες των ελληνόφωνων ΜΜΕ. Άρχισε ένας λυσσαλέος πόλεμος εναντίον του, με φωτιές, σκάνδαλα και με ένα στρατό ξεπουλημένων δημοσιογράφων να του επιτίθεται καθημερινά.
Το κύριο έργο ανέλαβε η παρέα του Alpha, καθώς η κυβέρνηση τότε είχε αρνηθεί να διαπραγματευτεί τα χρέη του. Μια παρέα δημοσιογράφων, που μάλιστα τιμήθηκαν και από το ίδρυμα Β Μπότση στις 15/5/2009 για την «αποκάλυψη» του δήθεν σκανδάλου λαιμητόμο για την κυβέρνηση Καραμανλή, είχε λυσσάξει εναντίον του. Η προδοσία άρχισε να εκτελεί το προδοτικό της έργο.

Η κυβέρνηση έπεσε με παταγώδη τρόπο στις εκλογές στις 29 Νοεμβρίου του 2009. Ανέλαβε ο Τζέφρευ – ΓΑΠ, πιστός υπάλληλος της Νέας Τάξης για να φέρει την μνημονιακή κατοχή της χώρας και να εξοντώσει τον ελληνικό λαό.
Το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου πήρε μετά από τόσα χρόνια την δικαίωση του.
Η προδοσία όμως που ακολούθησε και που τις βάσεις της έβαλλε αυτό το «σκάνδαλο», πότε θα δικαιωθεί και ποτέ θα τιμωρηθούν οι υπαίτιοι ???

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)