Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΠΑΜ: Εκδήλωση για τη διαγραφή του χρέους

Ε.ΠΑ.Μ – Ενιαιο Παλλαϊκο ΜετωποΤην Τετάρτη 5 Απριλίου (18.00-21.30) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Olympic Royal (περιοχή Μακρυγιάννη, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός), ομιλία του ΓΓ του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη για το Χρέος και γιατί μπορεί να διαγραφεί.


Στη διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιαστεί από τον κ. Καζάκη, η εμπεριστατωμένη πρόταση για το πως μπορεί η χώρα μας να απαλλαγεί οριστικά και χωρίς παρενέργειες, από τη θηλειά του Χρέους που της έχουν περάσει στο λαιμό οι ξένοι τοκογλύφοι δανειστές.

Να σημειωθεί επίσης, ότι στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, προσωπικότητες, κομματικοί και κοινωνικοί φορείς, με δυνατότητα παρέμβασης, ενώ θα ακολουθήσει και διαδικασία ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους. 
 XREOS_2_PROSKL.cdr

Εστάλη από :  epamhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)