Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Οι Αμερικανοί «γονατίζουν» τη Deutsche Bank – Νέο πρόστιμο από τη Federal Reserve

Οι Αμερικανοί «γονατίζουν» τη Deutsche Bank – Νέο πρόστιμο από τη Federal ReserveΠρόστιμο για παραβιάσεις στις αγορές συναλλάγματος αναμένεται να επιβάλλουν στην Deutsche Bank η Federal Reserve και οι ρυθμιστικές αρχές της Νέας Υόρκης.
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ έχει ολοκληρώσει ήδη την έρευνά της, ενώ οι αντίστοιχες αρχές στη Νέα Υόρκη βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της έρευνας.

«Οι εποπτικές αρχές εξετάζουν το ύψος του προστίμου, εφόσον τελικώς επιβληθεί στη γερμανική τράπεζα» αναφέρουν πηγές, οι οποίες έχουν γνώση της υπόθεσης.


Η Deutsche Bank τους τελευταίους μήνες, έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αμερικανικών Αρχών, για μία σειρά υποθέσεων, όπως οι αγοροπωλησίες τοξικών στεγαστικών δανείων και η χειραγώγηση των επιτοκίων.
Προκειμένου να αντεπεξέλθει στο οικονομικό βάρος των προστίμων, η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε προσφάτως την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 8 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)