Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ

Φωτογραφία της Katerina Georgiou.
Ας με συγχωρέσουν κάποιοι που θα είμαι σκληρός στις εκφράσεις μου αλλά κάποιοι τουρκολάγνοι και εθνομηδενιστές δεν πρέπει πλέον να αφήνονται να εξευτελίζουν άλλο τη Κυπριακή Δημοκρατία. Πρέπει να κρίνονται αυστηρά από το λαό, τους κάνουμε μεγάλο χατίρι που τους ξύνουμε μόνο με την πέννα μας. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αυτό το ανθρωποειδές, αυτό το περίεργο και θλιβερό ανθρωπάκι που σου προκαλεί γελόκλαμα με την εμφάνιση του, πήγε στα κατεχόμενα και είχε μυστικό δείπνο με το Μουσταφά Ακκινζιή στο λεγόμενο ‘’Προεδρικό Μέγαρο’’



Ο Λόγος της επίσκεψης του ανθρωποειδούς ξεκάθαρος. Πήγε άκουσον άκουσον να πείσει τον
Μουσταφά να επιστρέψει στις συνομιλίες και να ζητήσει συγνώμη για την απόφαση της Κυπριακής Βουλής να διανέμεται εγκύκλιος στα σχολεία μας για το καθαρά ιστορικό γεγονός του Ενωτικού Δημοψηφίσματος. Και δεν έμεινε μέχρις εκεί, μαζί με το έτερο ανθρωπόμορφο, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού, αποφάσισαν από κοινού στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής να εγγράψουν θέμα κατάργησης, του εκ του Συντάγματος προβλεπόμενου δικαιώματος της Βουλής να αποφασίζει για τις σχολικές μας εορτές. Εν ολίγοις, οι τούρκοι που γιορτάζουν κάθε χρόνο με νταούλια την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και την τουρκική εισβολή, δεν μας επιτρέπουν απλές αναφορές ιστορικών γεγονότων στα σχολεία μας . Απίστευτο!!!



Κάνω έκκληση στους βουλευτές του ΔΗΣΑΚΕΛ να καταψηφίσουν αυτή την παρανοϊκή και προδοτική απόφαση των ηγεσιών τους. Αν δεν το πράξουν είναι χρέος κάθε εθνικά σκεπτόμενου πολίτη να τους φτύνει και να τους χλευάζει εκεί που θα τους συναντά.


Όμηρος Αλεξάνδρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)