Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Kαι εις «ανώτερα»: Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες με το σφράγισμα του Αντίχριστου (βίντεο)

Οι πρώτοι «υπερήφανοι» πολίτες που έχουν ενσωματωμένο RFID-Chip στην Ευρώπη.
Ανυποψίαστη μέθοδος για τον μελλοντικό έλεγχο των λαών! «Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους•και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του. Εδώ είναι η σοφία• όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου• επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του [είναι] 666.» (Αποκάλυψη 13:16-18)

Αντί να χρησιμοποιείτε ένα κλειδί για να ανοίξετε μια πόρτα, μπορείτε εύκολα με μια κίνηση του χεριού σας να την ανοίξετε. Έτσι κάνει και αυτός ο Αυστριακός νεαρός. Για να «εξοπλίσει» το σώμα του από τεχνικής απόψεως άφησε να του εμφυτέψουν 2 μικροτσίπ. Η πιθανότητα της «αναγνώρισης» με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» είναι ακόμη περιορισμένη, παρόλα αυτά ο Sandro Portner μπορεί να καυχιέται ότι είναι ένα μέρος της νέας «μοντέρνας» γενιάς.





Ο καλλιτέχνης τατουάζ Deady Leeman, χαρούμενος αναφέρει ότι αρκετοί νέοι ήρθαν σε αυτόν για να τους εμφυτέψει μικροτσίπ. Σε ένα γραφείο στη Στοκχόλμη μπορούν με το τσιπ να γίνουν άμεσα όλες οι αγορές.
Η Daniela Cerqui, ανθρωπολόγος, λέει ότι η καταναλωτική κοινωνία αναπτύσσεται και ζητά όλο και πιο γρήγορες και πιο εξελιγμένες μεθόδους συναλλαγής. Πράγματα τα οποία θεωρούμε σήμερα ανώφελα, αύριο μπορεί να είναι απαραίτητα. Ειδικά στην ιατρική θα γίνουν απαραίτητα τα τσιπ και ένα παράδειγμα είναι από την κλινική στη Λωζάνη. Αυτό το τσιπ έχει την ικανότητα να ελέγχει τα μόρια στον οργανισμό και να κρίνει μετά τη δοσολογία των φαρμάκων και πότε πρέπει να παρθεί.
Ο καθηγητής της κλινικής Sandro Carrara, λέει ότι ειδικά στην ογκολογία μπορεί να χρησιμεύσει πάρα πολύ στις δώσεις των φαρμάκων. Τονίζει ότι ο έλεγχος της δοσολογίας των φαρμάκων είναι πολύ σημαντικός. Το πρότζεκτ αυτό τραβάει πολύ κόσμο και ιδιαίτερα ένα σάιτ του Ομπάμα, το Obamacare το οποίο υποχρεώνει τον κόσμο όποιος είναι ασφαλισμένος να το φοράει.
Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το τσιπ θέλουν να δουν ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα στην αγορά, πως θα διακινηθεί η αγορά με τα προϊόντα, και αν αυτή η εύκολη μέθοδος πληρωμής ανεβάσει τον τζίρο. Όπως λένε οι επιστήμονες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον που θέλει να βγάλει ακτινογραφίες, η να μπει σε έναν τομογράφο. Το τσιπ δεν εμποδίζει τη διαδικασία. Επίσης διαφημίζουν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να σπάσει μέσα στον οργανισμό.
Μια νεαρή λέει ότι στην αρχή της φαινόταν λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα πολύ μοντέρνο, και πολύ πέραν της εποχής της του 2015.
Στην πραγματικότητα έτσι αρχίζει η βασιλεία του Αντίχριστου. Όπως περνά το τατουάζ, όπως περνά το τσιπ, το σφράγισμα στην νεολαία, με τόσο αφελή και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο.

el.gr

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)