Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

κόντρα στο μίσος της δεσποτοκρατίας και στο μένος των αιρετικών οικουμενιστών : Ο π. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΛΗΡΙΚΟΛΑΪΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΟ.





Σχόλια:
Εστιάζουμε σε μερικά από όσα αναφέρει ο π.Θεόδωρος Ζήσης:

1) Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (πολυχώρος Nouvelle), στις 5 μμ, ΟΛΟΙ στην μεγάλη εκδήλωση καταδίκης της ψευδοΣυνόδου της Κρήτης.

2) Ο π.Θεόδωρος προτρέπει  να ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ τους ναούς των οικουμενιστών 
(σχόλιο ο παιδαγωγός: το σωστό είναι να αδειάσουμε ΚΑΘΕ ναό όπου μνημονεύονται αιρετικοί -οικουμενιστές- επίσκοποι και πατριάρχες).

3) Η 2η συγκέντρωση θα είναι στο Κίεβο, στην Ορθόδοξη Ουκρανία, μαζί με τον επίσκοπο Λογγίνο.


Σημαντικές εξελίξεις λοιπόν! 
Κόντρα στα οργανωμένα κέντρα, στις ξενοκίνητες δυνάμεις, στα σχέδια λεσχών και στοών, κόντρα στο μίσος της δεσποτοκρατίας και στο μένος των αιρετικών οικουμενιστών :
ένα ακόμη κερί, μια ακόμη λαμπάδα ανάβει, 
δείχνοντας ότι αυτοί που "δεν έκλεισαν γόνυ" δεν είναι λίγοι! Δεν είμαστε οι μόνοι!
"Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός Ημών"!



ΥΓ. Όπως ξεκαθαρίσαμε και πριν από 3-4 μήνες, όταν -μετά τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου- ως ομάδα πήραμε την απόφαση της Διακοπής Μνημόνευσης (=αποτείχισης), δείτε εδώ
δεν μας απασχολεί αν θα είμαστε πολλοί ή λίγοι.
Στις κρίσιμες στιγμές, ο πιστός λαός οφείλει να κάνει το χρέος του: να κρατήσει ανόθευτη την ορθόδοξη αλήθεια. Αυτό που ΔΕΝ έκαναν οι ορθόδοξοι (λυκο)ποιμένες μας, οικουμενιστές και "αντιοικουμενιστές"..  
Αρκετά ανεχθήκαμε. Μπορεί να είμαστε μικροί, ανάξιοι, αμαρτωλοί, οι χειρότεροι όλων, αλλά ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ δεν είμαστε και ΔΕΝ θα γίνουμε, ότι κι αν μας κοστίσει.


Τρίτη 5/4/2017, όλοι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης! 
Η πόλη που έσωσε την αξιοπρέπεια της Ελλάδος (στο θέμα της λαθρομετανάστευσης) έρχεται να σώσει και την αξιοπρέπεια της ορθόδοξης εκκλησίας μας.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)