Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ…ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ (Βίντεο)


African.migrants
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Μια καταπληκτική ομολογία ενός Αφρικανού που βρέθηκε στην Γερμανία και επισημάνει ότι χωρίς να το καταλάβουν με ένα οργανωμένο σχέδιο ισχυροποίησης τελειώνουν την Ευρώπη και τις ευρωπαϊκές κοινωνίες. Αποκάλυψε μια χαρακτηριστική περίπτωση για έναν Σύριο, υποτίθεται πρόσφυγα, που κατάφερε με διάφορα διαβατήρια να του δώσουν οι αρχές 22.000 ευρώ για βοήθεια.
Στο παρακάτω βίντεο ο Αφρικανός αναφέρει πώς τα λεφτά που πήρε αυτός ο Σύριος πολλοί Ευρωπαίοι τα στερούνται ακόμα και αν δουλεύουν όλο το χρόνο.



Μέχρι και ένας θρησκευτικός αρχηγός, ο Αμερικανός Louis Farrakhan, ομολογεί μπροστά σε όλα αυτά τα γεγονότα ότι μας αποτελειώνουν συστηματικά.



Αλλά το ακρών άωτον της προοδευτικής ηλιθιότητας για το θέμα των μουσουλμάνων φαίνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στην Σουηδία, παρόλο που βλέπουν τα αίσχη, τους βιασμούς, τις κλοπές τις διορύξεις των εισβολέων ισλαμιστών λένε πώς εμείς φταίμε για να μην θεωρηθούν ρατσιστές.








Ceuta-fence-border-migrants







Για να δείτε πώς καλλιεργείται το κλίμα της ευρωπαϊκής κοινωνικής κατάπτωσης, βάζουν διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα όπου οι Ευρωπαίες γυναίκες προβάλλονται σαν σεξουαλικό δέλεαρ στους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Όπως γράφουν χαρακτηριστικά: “ελάτε όλες είναι για εσάς, σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες.”


swedish.girls.giveitall






Merkswed



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ . ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .
    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/
    eleftheriaskepsis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)