Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Ο Άσαντ είπε τι προκάλεσε την κρίση της μετανάστευσης στην Ευρώπη

Την τρομοκρατία στηρίζει η Δύση, αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι υποκριτές που από την μια τους βομβαρδίζουν και από την άλλη γεμίζουν με λαθρομετανάστες τα Hot Spot.
Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά περισσότερη είναι η συνειδητοποίηση ότι ανήκουμε εις την Δύση, για αυτό και ο πολιτισμός μας έδυσε ...


© RIA Novosti. Σεργκέι Mamontov
ΔΑΜΑΣΚΟΣ 12 Μαρτίου - RIA Novosti, Yevgeny Oleg. Η μεταναστευτική κρίση που έπληξε πολλές χώρες στην Ευρώπη, είναι το αποτέλεσμα των λανθασμένων πολιτικών στην ηγεσία των χωρών αυτών για τη Συρία και την περιοχή της Μέσης Ανατολής στο σύνολό της, δήλωσε την Κυριακή ο πρόεδρος της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας  Μπασάρ Αλ  Άσαντ.

"Οι Λάθος πολιτικές που εφαρμόζονται από πολλές ευρωπαϊκές χώρες κατά της Συρίας και στην περιοχή της Μέσης Ανατολής ως σύνολο, που αποτελούν  την υποστήριξη της τρομοκρατίας και τις οικονομικές κυρώσεις εναντίον του συριακού λαού, γέννησε αυτό που βλέπουμε σήμερα: την εξάπλωση της τρομοκρατίας και την εισροή μεγάλου αριθμού προσφύγων προς τις χώρες αυτές," - είπε ο πρόεδρος σε συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ). Τα λόγια του Προέδρου επαναλαμβάνονται από το γραφείο τύπου του ιδίου.
Μιλώντας για την κάλυψη  των ζητημάτων της Συρίας από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος τόνισε ότι το ποσό των εσφαλμένων  πληροφοριών  σχετικά με το θέμα τους είναι τόσο υψηλό  που οι εκπρόσωποι της Δύσης  δημόσια οι ίδιοι αρχίζουν να χάνουν την εμπιστοσύνη σε ό, τι αναφέρεται στον τύπο.

"Αυτό που χρειάζεται είναι  οι Βουλευτές να αυξήσουν  τη συχνότητα των επισκέψεων τους  προς τη Συρία, που  θέλουν να εξοικειωθούν με την κατάσταση και να μεταφέρουν τις σχετικές  πληροφορίες  με την πραγματική κατάσταση στο λαό τους», - δήλωσε ο Άσαντ.

Σύμφωνα με το Γραφείο τύπου του , κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος συζήτησε με τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΕΚ στα πρόσφατα γεγονότα στη Συρία, την  πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και τις  προοπτικές για αποτελεσματικές λύσεις  που έχουν  σχεδιαστεί για να θέσουν  τέρμα στην ένοπλη σύγκρουση στη χώρα.

https://ria.ru/


tokoutsavaki.blogspot