Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Θρησκευτική διάσταση δίνει ο Ερντογάν στον καβγά με την Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Ισλαμική ημισέληνος εναντίον του !


του Γιώργου Θεοχάρη


Το καθαρά αντιχριστιανικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη φορά το κόμμα AKP του .


Με την εμπρηστική αφίσα που κυκλοφόρησε το παράρτημα του AKP στις Βρυξέλλες, τολμά να παρουσιάσει την διαμάχη με την Ολλανδία και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ως δήθεν μάχη της ημισέληνου και του , παρόλο φυσικά που οι ευρωπαϊκές αυτές χώρες, όπως η , η Γερμανία, η Σουηδία κ.λπ., ελάχιστη σχέση έχουν με το γνήσιο πνεύμα του χριστιανισμού και σχεδόν ποτέ δεν έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια επίσημα κανένα μέτρο για να προστατεύσουν τους χριστιανούς από τους διωγμούς του , ενώ αντίθετα μόνιμα εμφανίζουν μία αδυναμία ή έλλειψη βούλησης να διακρίνουν τα θύματα από τους θύτες.

Στην αφίσα, που βλέπετε στη φωτογραφία (πηγή φωτο: dimpenews), είναι γραμμένο στα τουρκικά:
«ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ
ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗ
ΤΗΣ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
Συνασπιστείτε κάτω από την ημισέληνο!
Θα γίνουμε μεγάλο πλήθος!
Θα δείτε!»




Οι παρουσιάζονται ως σταυροφόροι, οι οποίοι πολέμησαν στο παρελθόν το Ισλάμ, και τώρα έχουν ξανά τις ίδιες προθέσεις!
Η ρητορική αυτή, που σε τίποτε δεν διαφέρει από την ρητορική του ISIS, δείχνει καθαρά ότι το κόμμα του , έστω κι αν εμφανίζεται να πολεμά το ISIS στη Συρία, συγγενεύει στενά με την ιδεολογία και τον πρωτόγονο τρόπο σκέψης του.
Απόδειξη είναι η θρησκευτική διάσταση που δίνει στην σχεδόν ολοσχερή απαγόρευση της προεκλογικής εκστρατείας των από τις ευρωπαϊκές χώρες, με θλιβερή εξαίρεση για μία ακόμη φορά την Γαλλία του Ολλάντ, ο οποίος ακολουθεί μία σταθερή πολιτική υποστήριξης του τζιχαντισμού, με πρόσχημα πάντα την δημοκρατία και την ελευθερία (στη συγκεκριμένη περίπτωση την ελευθερία του συναθροίζεσθαι)!

Φυσικά η επιβεβλημένη και απόλυτα δικαιολογημένη αυτή απαγόρευση προς τους Τούρκους δεν προέρχεται από τις χριστιανικές πηγές και αξίες αυτών των χωρών, οι οποίες ουσιαστικά έχουν αρνηθεί την χριστιανική τους ταυτότητα.
Και αυτό είναι κυρίως το πρόβλημα: όχι το και ο φανατισμός του, αλλά ότι οι χριστιανοί της Ευρώπης έχουν παύσει να είναι πλέον .
Ωστόσο, πάντα υπάρχει η μικρή χριστιανική ζύμη, η οποία μπορεί να ζυμώσει ολόκληρο τον κόσμο.



vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)