Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκαν οι στρατιωτικές μονάδες του UCK σε 5 χώρες για πόλεμο κατά της Σερβίας – Μαζική κινητοποίηση Αλβανών!


Αλβανοί πολίτες επανδρώνουν τις μονάδες του UCK και κινητοποιούνται πλέον ξεκάθαρα  για πόλεμο κατά της Σερβίας σε πέντε χώρες, Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, ΠΓΔΜ, και Κοσυφοπέδιο, αναφέρει σύσσωμος ο αλβανικός τύπος.

Τονίζεται ότι από το τον πόλεμο του 1999 υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτες αποθήκες οπλισμού και στις πέντε χώρες σε ειδικές υπόγειες κρύπτες για περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα .

Εκεί οι Αλβανοί που γνωρίζουν που ανήκουν θα ντυθούν με στολές παραλλαγής ή μαύρες στολές και θα λάβουν τον απαραίτητο οπλισμό και οδηγίες για το που  ανήκουν και ποια θα είναι η αποστολή τους.

katohika.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
παρόλο που είναι μη διαπιστωμένη δημοσίευση από τους διαχειριστές του ιστολογίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το σκηνικό το έχουμε ζήσει πριν μερικές δεκαετίες όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Σερβία και που τελικά αποδείχθηκε ότι όλα ήταν μια προβοκάτσια από την Γερμανία και από το Βατικανό.
Αυτός ο πόλεμος για όλους εμάς ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία αφού ζήσαμε την παραμικρή του λεπτομέρεια, βλέποντας ανοιχτά το σκληρό πρόσωπο του πολέμου.
Το μίσος του ΝΑΤΟ και της Δύσης ήταν τόσο μεγάλο που μέχρι και τα πυρηνικά τους απόβλητα έριχναν με τις βόμβες τους, δημιουργώντας έτσι μια γενοκτονία, καθιστώντας ολόκληρη την χώρα επικίνδυνη για να ζήσει κανείς.
Θυμόμαστε επίσης τους "εθελοντές" Αλβανούς που ενώθηκαν από όλα τα μέρη της γης για να πολεμήσουν ενάντια των Σέρβων, σε ένα στημένο πόλεμο όπως μόνο οι ΗΠΑ ξέρουν να δημιουργούν ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)