Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η ελευθερία από τη νεογερμανική κατοχή κερδίζεται με νου, γνώση και συνετή τόλμη

Συμπληρώθηκαν από την αρχή της κρίσης το 2008, δέκα χρόνια της Σύγχρονης Ελληνικής Τραγωδίας, της μεταμοντέρνας γερμανικής κατοχής που δεν επιτεύχθηκε με όπλα και βία αλλά με τις τράπεζες και το ευρω-νόμισμα. Οι Έλληνες πολίτες υφίστανται βαρύτατο πόνο και η χώρα υφαρπάζεται από τους ξένους κατακτητές. Εδώ στη σύγχρονη “Δημοκρατία της Μπανανίας”, διάφοροι πονηροί και γελοίοι δήθεν “σωτήρες” προβάλουν την εξυπνάδα, την ομορφιά την καπατσωσύνη τους ως το μέσο για την έξοδο από την κρίση, ομνύοντας στο καταστροφικά παράλογο του “ευρώ πάση θυσία”. Όλοι τους λένε αισχρά ψέματα.Πουλάνε φρούδες ελπίδες με όχημα τον γερμανοτσολιαδισμό και στόχο την καρεκλοθηρία.

Όμως ας μην ξεχνάμε ότι, η ελευθερία δε χαρίζεται αλλά κερδίζεται με αγώνες. Με νου, γνώση και συνετή τόλμη, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας από τη νεογερμανική κατοχή. Να υποστηρίξουμε με σθένος και πειθώ τις θέσεις για τη συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή που δεν είναι ο στόχος αλλά το μέσο για την επιβίωση και ανάσταση της χώρας. Να πείσουμε τους παραπλανημένους και ψεκασμένους για τους παράλογους φόβους τους για το Grexit. Και να «τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες» του Γερμανοτσολιαδισμού.

Οφέιλουμε να αξιοποιήσουμε τις όποιες θετικές διεθνείς συγκυρίες και να ελιχθούμε ανάμεσα στις αντιθέσεις των ισχυρών της γης. Να διασφαλίσουμε από πριν στήριξη από διάφορες ισχυρές πλευρές, σε δύση και ανατολή και να προχωρήσουμε σε σκληρές διαπραγματεύσεις για τη συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή, όπως την έχουμε αναλύσεις διεξοδικά και εμπεριστατωμένα σε πολλά κείμενά μας.

Οι κούφιες ΣΥΡΙΖαίϊκες διαπραγματεύσεις μέσα στη «νεκροζώνη», ο ευρωδουλισμός της μνημονιακής αντιπολίτευσης, αλλά και οι  μεγαλόστομοι ψευτοηρωϊσμοί, οι πιστολιές στον αέρα ορισμένων βούτυρο-παληκαράδων που κηρύσσουν τον πόλεμο σε Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, Γερμανούς, Αμερικανούς και ΣΙΑ με μαρουλόφυλλα και καρυοφύλλια,  είναι λιγότερο για γέλια και περισσότερο για κλάματα.

Κάτι παρόμοιο αν και περισσότερο σεβαστό ως άποψη, ισχύει και για την κουμουνιστική ουτοπία που επαγγέλλεται το ΚΚΕ το οποίο αναζητεί τη δικαίωση για τη δική μας και την επόμενη τουλάχιστον γενιά, στη μεταθανάτια ζωή! Και εξομοιώνει το ευρώ με τη δραχμή, θυμίζοντας το «Τι Παπάγος Τι Πλαστήρας». Όσο για κάποιους με τρικυμία στο κρανίο που θεωρούν ότι το νόμισμα δεν έχει σημασία, τους παραπέμπουμε στη περίφημη δήλωση Ρότσιλντ : «δόσε μου το δικαίωμα να εκδίδω χρήμα και άσε τους άλλους να φτιάχνουν νόμους«. Αλλά και σε αυτήν του Λένιν : » αν θελεις να καταστρέψεις μια χώρα φρόντισε να καταστρέψεις το νόμισμά της».

Στηρίξτε τον αγώνα μας. Διαδόστε και στηρίξτε την ιστοσελίδα μας, κάντε like, και κοινοποιείστε τις αναρτήσεις μας. Δώστε τη μάχη των επιχειρημάτων παντού, στη δουλειά,στο σπίτι, στο καφενείο, στο δρόμο. Στηρίξτε τον αγώνα μέσα από το διαδίκτυο που είναι το μόνο μέσο αντίστασης απέναντι στα ελεγχόμενα κατοχικά ΜΜΕ της ευρωκαταστροφής και του ευρωγενιτσαρισμού. Η αλήθεια και η ελπίδα θα είναι πάντα ζωντανές στις μάχες, στους αγώνες της ζωής και της ιστορίας. Οι μόνοι χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δόθηκαν ποτέ. “Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)