Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΞΥ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Spain: ‘Migrants use flamethrowers, excrement & acid to attack defenceless police’
«Η αστυνομία έχει μια άμεση εντολή από την κυβέρνηση, παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε βία αν κάποιος σας επιτεθεί, κανένα πρόβλημα, προσπαθείτε μόνο να τους πιάσετε».
Ωστόσο, εξήγησε το πρόβλημα με αυτό: «αν δέχεστε μια άμεση επίθεση αν κάποιος σας ρίξει οξέα, χρησιμοποιώντας μαχαίρια, ρίχνοντας σε σας κουτί με περιττώματα θα πρέπει να υπερασπιστείτε τη ζωή σας. «
Νέο Βρετανό αγόρι εκφοβίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από μουσουλμάνους κακοποιούς που τον διέταξαν να «πέσει στα γόνατά του και να προσευχηθεί στον Αλλάχ»
Τότε το τρίο τον περικύκλωσε, εκτοξεύοντας περισσότερα χτυπήματα καθώς προσπάθησε να προστατευθεί καλύπτοντας το πρόσωπό του με τα χέρια του. Ο τέταρτος έφηβος, ο οποίος κρατούσε την κάμερα, μπορεί να ακουστεί χαχανίζοντας όπως το θύμα μουρμουρίζει «Λυπάμαι.»
Αυτό θα ήταν αρκετά άσχημο, αλλά όταν ένας Αλγερινός μουσουλμάνος καυχήθηκε στον Πρόεδρο ότι ήταν στη Γαλλία παράνομα για τα τελευταία 8 χρόνια, ο Μακρόν του είπε να πάρει τεκμηρίωση … αντί να ζητήσει από την αστυνομία να τον κρατήσει, για να βρεθεί πάνω από τους νόμους στη Γαλλία.
Macron under fire over video of talk with ‘illegal’ migrants
Πακιστάν: Χριστιανικό κορίτσι την έριξαν έξω από το παράθυρο και την άφησαν παράλυτη επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί έναν μουσουλμανικό άνδρα και να μεταστραφεί στο Ισλάμ.
Τους απειλούσαν με θάνατο και τους κατηγόρησαν για βλασφημία », δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα Tempi ο Τάμπασμ Γιούσαφ, χριστιανός δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο, ο οποίος ανέλαβε δωρεάν την υπεράσπιση.
Η οικογένεια προσπάθησε να υποβάλει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά «δεν ήθελαν να αναλάβουν την καταγγελία, τους ζήτησαν να το αφήσουν να φύγουν. Αυτό είναι, δυστυχώς, πολύ συνηθισμένο στο Πακιστάν «, δήλωσε ο Γιούσαφ. Το νοσοκομείο δεν ήθελε να απελευθερώσει ούτε τα ιατρικά αρχεία.
Τέλος, ο Γιούσαφ υπέβαλε καταγγελία απευθείας στο δικαστήριο στις 24 Αυγούστου και ο υποτιθέμενος δολοφόνος βρίσκεται τώρα σε προφυλάκιση. Αλλά και ο Yousaf, αντιμετωπίζει τώρα απειλές θανάτου από τους μουσουλμάνους. Αυτή είναι η ζωή για τους διωκόμενους χριστιανούς στο Πακιστάν.



🆘‼😯🔥 : a Syrian citizen from Muhardeh town in describes the moments when the Jabhat al-Nusra terrorist group killed and injured Muhardeh residents during the last week. These people are Christians!
Συρία: ένας συριακός πολίτης από την πόλη Muhardeh στην Idlib περιγράφει τις στιγμές που η τρομοκρατική ομάδα Jabhat al-Nusra σκότωσε και τραυμάτισε τους κατοίκους του Muhardeh κατά την τελευταία εβδομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι Χριστιανοί!



🆘‼😯🔥 Spain: As a Spanish patriot with a flag you live dangerously today! Senior gentleman is attacked and insulted by the usual clientele of the left-wing socks because of his flag.
Ισπανία: Ως ισπανός πατριώτης με σημαία ζείτε επικίνδυνα σήμερα! Ο ανώτερος κύριος επιτίθεται και προσβάλλεται από τη συνήθη πελατεία των αριστερών κάλτσων λόγω της σημαίας του.



🆘‼🤬🎶 UK: Fresh video of Shi'ite Muslim while self-flagellation in broad daylight on the public street! This crap does not belong to , immediately get rid of it!
Ηνωμένο Βασίλειο: Νέο βίντεο του σιιτικού μουσουλμάνου, όπου αυτομαστιγώθηκε στο ευρύ φως της ημέρας στον δημόσιο δρόμο! Αυτά τα χάλια δεν ανήκουν στην Αγγλία, αμέσως να τα ξεφορτωθεί!



🆘‼🤬🔥 : While German citizens and patriots ran through at the commemoration march for the 22-year-old German who was killed by two illegal Migrants from Afghanistan, the Antifa scum burned down a few cars of the participants!
Γερμανία: Ενώ οι Γερμανοί πολίτες και οι πατριώτες έτρεξαν στο Koethen κατά την εορταστική επίσκεψη για το 22χρονο Γερμανό που σκοτώθηκε από δύο παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, η κάβα των Antifa έκαψε μερικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων!
Γερμανία:  βία στην πόλη Essen! Γυναίκα αστυνομικός χτυπήθηκε βίαια μπροστά από το μπαρ shisha από τους συνηθισμένους υπόπτους.Φτανει πια, δεν παει άλλο.



🆘‼👮‍♂️🐶 : On the beach of Torvaianica in ! Policemen camouflage themselves as bathers with flip-flops, in collaboration with their drug dogs, they can arrest five drug traffickers (three Moroccans and two Senegalese). Good work!
Ιταλία: Στην παραλία της Torvaianica στη Ρώμη! Οι αστυνομικοί καμουφλάρουν τους εαυτούς τους σαν κολυμβητές με σαγιονάρες, σε συνεργασία με τους σκύλους των ναρκωτικών, μπορούν να συλλάβουν πέντε εμπόρους ναρκωτικών (τρεις Μαροκινοί και δύο Σενεγάλοι). Καλή δουλειά!
Ευκαιρίες για γρήγορη και εύκολη μετανάστευση…
Για να καταλάβετε το πόσο βρόμικο είναι το παιχνίδι με τους λαθρο
Γερμανία: Για την επόμενη εκδήλωση πένθους στο Keethen για τους νέους Γερμανούς, που κτυπήθηκαν από δύο παράνομους Αφγανικούς μετανάστες μέχρι θανάτου, η αυτοκρατορία έστειλε και πάλι τεθωρακισμένα οχήματα και κανόνια νερού.



🆘‼😯🔥 : For the next mourning event in for the young German, who was kicked by two illegal Afghan migrants to death, the Empire sent again armored vehicles and water cannon.
Γερμανία: Αυτοί είναι οι δύο Αφγανοί δολοφόνοι , ο(Hotak H. και ο Ezatullah M.,  που ο 22χρονος Γερμανός, ο οποίος φορούσε βηματοδότη, κτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο Keethen.
Τελικά! Η νέα συλλογή του καλοκαιριού για την ευρωπαϊκή μόδα ανδρών έχει φτάσει!
Αυτό δεν είναι η Σομαλία αλλά το Wolmirstedt! Martin Schulz: «Αυτό που μας φέρνουν οι πρόσφυγες είναι πιο πολύτιμο από τον χρυσό.» Μια μητέρα με την κόρη της  δέχεται επίθεση από ένα παράνομο μετανάστη στο αυτοκίνητό της. Ο άλλος μοιάζει με ένα δοχείο απορριμμάτων γυαλιού! Γρήγορη ανάπτυξη σε μια καταστροφή!





🆘‼🤬🔥This is not Somalia but Wolmirstedt! Martin Schulz: "What the refugees bring us is more valuable than gold." A mother with her daughter are attacked by a illegal Migrant in her car. The other one is peeing against a waste glass container! Fast development into a shithole!



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)