Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Και η Μογκερίνι ακομα στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών – «Είναι ιστορική, την χαιρέτισε όλη η Ευρώπη»

 Ερώτημα: Αυτό γιατί δεν αποτελεί εξωτερική παρέμβαση και αποτελεί παρέμβαση η όποια ενέργεια της Ρωσίας; Η Μογκερίνι σήμερα στα Σκόπια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

·                
Η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φεντερίκα Μογκερίνι (φωτ.: flickr / eeas)
Απανωτές είναι οι επισκέψεις ηγετών ξένων χωρών και αξιωματούχων στα Σκόπια, προκειμένου να εκφράσουν τη στήριξή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών ενόψει και του κρίσιμου δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί στην πΓΔΜ στις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το IBNA, μετά τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Αυστριακό καγκελάριο
Σεμπάστιαν Κουρτς, την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, τον πρόεδρο του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι, τον υπουργό Εξωτερικών της Ολλανδίας Στεφ Μπλοκ, σήμερα θα επισκεφτεί τα Σκόπια, για τον ίδιο σκοπό, η επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φεντερίκα Μογκερίνι.

Την Κυριακή αναμένεται στην πρωτεύουσα της πΓΔΜ και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις.
Η ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Γκιόργκε Ίβανοφ, τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον αρχηγό του κόμματος VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι. Μετά τη συνάντηση με τον Ζάεφ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.
Οι επισκέψεις αυτές υποδηλώνουν τη στήριξη του διεθνή παράγοντα στη συμφωνία Ελλάδας-πΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας και λειτουργούν υποστηρικτά στις προσπάθειες του πρωθυπουργού της χώρας Ζόραν Ζάεφ που δίνει το δικό του αγώνα προκειμένου να κερδίσει το «ναι» στο δημοψήφισμα και να δρομολογηθεί η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική προοπτική της γειτονικής χώρας.
--------------------------------------------------------------------------------------

Πεσανε λοιπον οι μασκες ολων, ΟΛΩΝ!!!!!!!! των Δυτικων και μπροστα στα συμφεροντα ας πανε στο διαβολο και οι αρχες και τα παχια λογια για Ευρωπα'ικες αξιες και πρασινα αλογα.  
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ!!!!! Ειναι καιρος να αφυπνισθουμε και να σταθουμε ολοι στις επαλξεις της φιλτατης μας Πατριδος. Τους ΜΙΣΩ ολους τους Δυτικους. Ενας ειναι για μας, μια ειναι η χωρα εκεινη που μπορουμε να ζησουμε ειρηνικα και μας το εχει δειξει επανηλλημενως, ΜΟΝΟΝ Η ΡΩΣΣΙΑ!!! εκει να στρεψουμε τους οφθαλμους μας, μια για παντα!!!!!!!!        Ιωαννης Δημητρουλας Μελβουρνη Αυστρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)