Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Νέα ΟΜΟΛΟΓΙΑ Μητσοτάκη! Ζητάει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των λιμανιών Αλεξανδρούπολης-Καβάλας στις ΗΠΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Κ. Μητσοτάκης σήμερα στη ΔΕΘ παραδέχθηκε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία κυβερνήσει θα προχωρήσει με γοργά βήματα το ξεπούλημα των λιμανιών στη χώρα.
Απαντώντας σε ερωτήσεις για την περιφέρεια, ο κ. Μητσοτάκης σήμερα δήλωσε ότι τα λιμάνια της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης «θα πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα των συμβάσεων παραχώρησης μέσω του ΤΑΙΠΕΔ».
Μάλιστα τόνισε ότι είναι «αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξή τους η ιδιωτικοποίηση».
Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο του 2018 ο Αμερικανός πρέσβης Τζεφ Πάιατ είχε δηλώσει πως οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για τα δύο αυτά λιμάνια. Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:
«Οι επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις άλλων λιμανιών της περιοχής -Αλεξανδρούπολη και Καβάλα- παρουσιάζουν νέες ευκαιρίες για επιχειρηματική και αγροτική ανάπτυξη. Είδα από πρώτο χέρι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και γνωρίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει ως στρατηγικό σημείο διαμετακόμισης».

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)