Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ταξιτζήδες ΞΥΠΝΗΣΤΕ: Υποστηρικτής της παράνομης Uber είναι το χοιροστάσιο του Φαλήρου με προμετωπίδα την Καθημερινή


Σε προηγούμενη ανάρτηση δείξαμε πως διεθνώς διώκεται η Uber, λόγω παράνομης δράσης την οποία καταδικάζει κάθε σοβαρό και αναπτυγμένο κράτος.
Μόνο που ανακαλύψαμε ότι η Uber έχει εδώ και καιρό θαυμαστές στην Ελλάδα (EΔΩ)

Και ποιος άλλος θα ήταν θαυμαστής της Uber πάρα εκείνη που στεγάζει όλους  τους νεοφιλελέδες που δεν επιθυμούν κανόνες και διδάσκουν την απορρύθμιση, δηλαδή το χοιροστάσιο του Φαλήρου με προμετωπίδα την Καθημερινή;  Ναι, εκείνη που κατ’ επίφαση κόπτεται για την εφαρμογή των κανόνων! Ποιον κανόνων όμως; Φυσικά των κανόνων της διαπλοκής και των υπηρετών της, νεοφιλελέδων.
 
Αποκαλύπτουμε λοιπόν την αγαστή συνεργασία και προβολή της Uber από την Καθημερινή εδώ και καιρό. Τα πράγματα αρχίζουν από τις 18 Νοεμβρίου 2014, όταν η  Καθημερινή αναγγέλλει πανηγυρικά την δραστηριοποίηση της Uber στην Ελλάδα. Καπάκι τρεις μέρες μετά την Καθημερινή, 21 Νοεμβρίου 2014 και πάλι προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Uber.  Και ερχόμαστε στο 2016 όταν και πάλι η Καθημερινή στις 15 Σεπτεμβρίου και στις 6 Νοεμβρίου αντίστοιχα και πάλι ακολουθεί την ίδια τακτική.
 
Για να φτάσουμε στο κερασάκι της τούρτας:  24 Φεβρουαρίου 2017 στο περιοδικό Κ της Καθημερινής – σε αυτό έχει πρόσβαση μόνο ο κάθε εκλεκτός του χοιροστασίου του Φαλήρου – φιλοξενείται με συνέντευξη ένας ανερχόμενος Αστέρας της επιχειρηματικότητας, και μάλιστα πολύ νέος. Δεν είναι άλλος από τον γενικό διευθυντή της Uber στην Ελλάδα, ονομαζόμενος  κύριος Μανώλης Μανασάκης. Εκεί που ο Μανασάκης εξηγεί πως η Uber μέσω της νέας τεχνολογίας δημιουργεί νέες δουλειές!  Δηλαδή μας λέει να φτιάξουμε νέες δουλειές παράνομα και να κόψουμε τη δουλειά των νόμιμων ταξιτζήδων. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή τη συνέντευξη.  Τώρα τα συμπεράσματα για το πως το χοιροστάσιο του Φαλήρου και η Καθημερινή φιλοξενούν τόσο απλόχερα την παράνομα δραστηριοποιούμενη Uber και τα τσιράκια της στην Ελλάδα, είναι δικά σας.
 
Είπαμε το χοιροστάσιο και Φαλήρου και η Καθημερινή μας προτρέπουν να αγκαλιάσουμε τη  νομιμότητα. Μόνο που η νομιμότητα γι’ αυτούς συμβαδίζει με τον κανόνα «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»  Και «τα καλα και συμφεροντα ταις ψυχαίς ημών».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)