Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Η φίμωση των ελεύθερων ιστολογίων από τους αριστερούς φασίστες.

Σχόλιο ιστολογίου:
για να μην αναδειχθεί ο φασισμός των κατά τα άλλα προοδευτικών αριστερών ετοιμάζουν τον έλεγχο των ιστολογιών, ιδιαίτερα σε όσα δεν είναι ελεγχόμενα από αυτούς.
Ξεκίνησαν με το κλείσιμο των καναλιών της τηλεόρασης και τώρα συνεχίζουν και στο διαδίκτυο.
Θαυμάστε την προδοσία τους:


Τι είναι το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης που παρουσίασε ο Παππάς

Τι είναι το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης που παρουσίασε ο Παππάς«Ανοίγει μια νέα σελίδα για τη διαδικτυακή ενημέρωση στην Ελλάδα και τη βιωσιμότητα των ΜΜΕ της επαρχίας», τόνισε ο Νίκος Παππάς, παρουσιάζοντας το Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.
Οι μισές επιχειρήσεις από τις εγγεγραμμένες /πιστοποιημένες στο Μητρώο είναι από την περιφέρεια, συνολικά 400 επιχειρήσεις έχουν καταθέσει αίτηση στο Μητρώο και οι 200 έχουν πιστοποιθεί, υπενθύμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών, κάνοντας λόγο για «μεγάλη τομή στην αξιοποίηση πόρων που διατίθενται προς κρατική διαφήμιση και υπέρ των επιχειρήσεων διαδικτυακής ενημέρωσης».

«Τα δύο τρίτα των πολιτών επιλέγουν το διαδίκτυο γα την ενημέρωση τους», τόνισε ο Νίκος Παππάς, επισημαίνοντας ότι «Μητρώο σημαίνει πρόσβαση στη διαφήμιση αλλά και προστασία από την λογοκλοπή».
«Πρέπει να τηρήσουμε τον κανόνα 70% – 30% υπέρ των ΜΜΕ της περιφέρειας», τόνισε επίσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, με τη σχετική εγκύκλιο να αναμένεται αύριο.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Κρέτσος, μίλησε για «ημέρα αναγγένησης της ειδησεογραφίας, σε ένα διαδίκτυο που δεν θα επαναλαμβάνει αλλά θα δημιουργεί την επικαιρότητα».
«Παραλήπτης είναι επιχειρήσεις που δε φοβούνται να αποκαλύψουν ποια είναι η μετοχική τους σύνθεση», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, προαναγγέλλοντας ότι το επόμενο εξάμηνο θα εφαρμοστεί σε πιλοτική βάση το καλύτερο σύστημα εντοπισμού φαινομένων λογοκλοπής και φωτοκλοπής.

tribune.gr