Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Οι ξεφτίλες ξεσκεπάζονται.

Αλήθειες, που θα έπρεπε να είχαν προβληθεί από τα μέσα του '70, όταν η υφήλιος υποδέχθηκε με τόσο επιπόλαιο ενθουσιασμό την παγκοσμιοποίηση, που κορύφωσε τις κάθε μορφής ανισότητες, τη φτώχεια, τη δουλοποίηση μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου , την υποχώρηση της πραγματικής, μπροστά στην εικονική οικονομία, την ελαχιστοποίηση των μισθών κ.ο.κ.

Ανθρώπινη είναι η επιθυμία μου να αναφερθώ στο βιβλίο μου "Η συνωμοτική παγκοσμιοποίηση", που κυκλοφόρησε το 2001, που έκανε περισσότερες της μιας εκδόσεις,  που μεταφράστηκε γαλλικά, ρωσικά και ρουμανικά, και που αναλύει από τότε τα δεινά που θα έφερνε η παγκοσμιοποίηση, Να προσθέσω, ότι από πολλούς, προφανώς τους ίδιους που σήμερα πολεμούν την προσπάθεια επανόδου σε κάποια ομαλότητα, αντιμετωπίστηκα ως ....."οπισθοδρομική"! Τώρα, όμως, στο χείλος πια του γκρεμού είναι η ύστατη στιγμή για να συνειδητοποιήσουμε ότι η "ευρωπαϊκή πορεία" , έτσι όπως αυτή υλοποίησε την ελληνική της παρουσία, μας κατέστρεψε, και ότι είναι καιρός να γιατρέψουμε τις πληγές μας, δίνοντας έμφαση στο κράτος-έθνος, στην πολιτισμική μας κληρονομιά και στην ανάπτυξη της οικονομίας μας, που αναμένει να μας δώσει τους υπέροχους καρπούς της, αναξιοποίητους επί 8 χρόνια. Και, φυσικά, όλα αυτά δεν σημαίνουν, ότι θα παύσουμε να είμαστε "Ευρωπαίοι", γιατί αυτό είναι ανέφικτο.Οι ξεφτίλες ξεσκεπάζονται. Δείτε το, προωθείστε το


Μετά τη νίκη του Τραμπ στις ΗΠΑ το προπύργιο της Παγκόσμιας διοίκησης επάνω στην επιφάνεια της Γης ελέγχεται πλέον από την Παλαιά Τάξη και το Μαύρο Άκρο.

Η μεγάλη τους αυτή νίκη δίνει την ευκαιρία για την αποδόμηση κάθε νεοταξικής νοοτροπίας που έφερε στα κράτη τα προβλήματα του πολιπολιτισμού, της φτωχοποίησης, της κρίσης των έμφυλων ταυτοτήτων, της υποβάθμισης της παιδείας, της διαστρέβλωσης της ιστορίας και πλήθος άλλων προβλημάτων.

Ένας καλός τρόπος αντεπίθεσης είναι η χρήση των μέσων που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη με τρόπο πλέον που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα και την προπαγάνδα του Μαύρου Άκρου.

Θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο ότι ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από το ίντερνετ, ώστε να αρχίσει ο κόσμος να αποδομεί τη νεοταξική ιδεολογία μέσα από το μυαλό του και να αρχίσει να βλέπει αλλιώς τα πράγματα.

Όπως θα διαπιστώσετε δεν είναι καθόλου δύσκολο να στηριχτούν οι αντινεοταξικές θέσεις, αφού πράγματι ο κόσμος βιώνει την οικονομική εκμετάλλευση και την φτωχοποίησή του κάθε μέρα κι έχει οδηγηθεί να δεχθεί ότι δεν ορίζει τη μοίρα του, αφού η πολιτική της Νέας Τάξης ήταν τέτοια που αποσκοπούσε στην εξαθλίωση του κόσμου στην ανασφάλεια και την αποδοχή του να εξουσιαστεί και να διοικηθεί από τον Παγκόσμιο Ηγέτη Αντίχριστο.

Ο πόλεμος των ιδεολογιών μόλις άρχισε και θα μπορούσε να καταλήξει ακόμα και σε εμφύλιες συγκρούσεις και ταραχές, ανάμεσα σε αυτούς που έχουν βολευτεί στη σημερινή νοοτροπία και την υπερασπίζονται κι αυτούς που δεν δέχονται να παραδίδουν τον έλεγχο της ζωής τους και των χωρών τους στο ανασφαλές μέλλον της παγκοσμιοποίησης.

el.gr